Genetikai rendellenesség miatt hízott 25 kilósra a másfél éves óriásbébi

Forrás: Northfoto -
betegség étvágy genetikai rendellenesség hízás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre rájöttek, hogy mi okozza a világ legkövérebb babájának abnormális súlyát. 

Aliya Saleemről már korábban is írt a Life.hu: a most 18 hónapos indiai kislány néhány hónappal ezelőtt az egész világ figyelmét magára vonta, hála egy róla készült, Youtube-ra feltöltött videónak.

Aliya és édesapja Forrás: Northfoto

A csöppség, aki jelenlegi súlya szerint már nagyjából 25 kilót nyom, szülei hiába vitték orvoshoz a kislányt, nem tudták megmondani a pontos okát csillapíthatatlan étvágyának. Egészen mostanáig.

Dr. Bhavya Kumar szerint Aliyának egy ritka genetikai betegsége, úgynevezett Prader Willi szindrómája van, amely a falánkságon túl tanulási nehézségeket, és abnormális növekedést okozhat - írja a Dail Mail. Aliya nővére, Simran is hasonló betegségben szenvedhetett: a kislány agyvérzésben hunyt el, és a család szerint ő is túlzásba vitte az evést, ami genetikai kapcsolatra utalhat.

Scarlett Johansson imádja a pitét, a gyerekét és utálja a taxitolvajokat http://www.life.hu/sztarok/20151123-scarlett-johansson-talan-ennyit-meg-sosem-arult-el-a-maganeletrol-megnyilt-a-sztar.htmlA gyönyörű színésznő nem csak a szépségéről híres, hanem arról is, hogy szinte sosem nyilatkozik a családjáról, vagy a civil életéről. Egy új kampány alkalmával azonban most interjút adott, melyben kicsit megnyílt a kamerák előtt. TV + Sztárok--Sandra Bullock megmutatta örökbefogadott kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151202-sandra-bullock.htmlOktóber elején terjedt el a hír, hogy a hollywoodi színésznő magához vett egy 3 éves gyermeket. Bár akkor cáfolta ezt, most mégis címlapon szerepel vele. Család--Molnár Anikó: "Lehet, hogy ötvenévesen megbánom majd, hogy nem szültem gyereket"http://www.life.hu/sztarok/20151129-molnar-aniko-dubajrol-allatvedelelmrol-csaladrol-fogyasrol-hizasrol.htmlAmerikai tanulmányairól, állatmentésről, tetoválásokról és magánéletről mesélt Molnár Anikó. TV + SztárokOrigoTündéri! Íme az első kép Mark Zuckerbergék kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20151202-ime-az-elso-kep-a-facebook-vezer-mark-zuckerberg-lanyarol.htmlA Facebook vezére szinte lubickol a boldogságban, hiszen - ahogyan arról korábban beszámoltunk - világra jött első gyermeke, Max. A kislányról már megjelent az első fotó is. Család--Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegéthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-csodasan-hajtotta-a-keszeget-a-tv2-szatrban-sztar-dontojeben.htmlVarázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej? TV + Sztárok--A 11 éves kislány segített édesanyjának szülnihttp://www.life.hu/csalad/20151127-a-11-eves-kislany-segitett-edesanyjanak-szulni.html Igazi hősként tekintenek Caitlin Burke-re, a kislányra, aki a mentősök telefonos utasításai alapján segített megszülni édesanyjának a kistestvérét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.