Másnaposság elleni gyógyszerrel kínálták Sofia Vergara esküvői vendégeit

Forrás: AFP/Jason Merritt -
másnaposság esküvő gyógyszer hidratálás Joe Manganiello vendég Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek derültek ki az év egyik legjobban várt sztáresküvőjéről: sütemények és torta helyett rehidratáló oldatot kaptak Sofia Vergara és Joe Manganiello vendégei.

Sofia Vergara egy korábban adott interjújában már tisztázta, hogy nagyon figyel a részletekre - és úgy tűnik, hogy a legjobban kereső tévésztár valóban nem viccelt. Félisten férjével, Joe Manganiellóval ugyanis tényleg mindenre odafigyeltek, amikor megtervezték az esküvőjüket, beleértve a vendégek várható macskajaját is.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Hiszen nem hagyhatták, hogy a csekély 3 millió dolláros lagzijukról fejfájással és rosszulléttel távozzanak az olyan sztárvendégeik, mint Reese Witherspoon, Channing Tatum és Arnold Schwarzenegger, ezért amolyan rehidratáló készítményt adagoltak neki, hogy a másnaposság legcsekélyebb jele se kínozhassa őket. Milyen figyelmes!

Sofia Vergara és Joe Manganiello esküvőjének többi képéért kattints ide és ide!

A legjobb tippek másnaposságra

Néha veled is elszalad a ló egy-egy buli alkalmával? Te is minden "másnap" megfogadtad már, hogy soha többet egy kortyot se? Utánajártunk, hogyan élheted túl legkönnyebben a macskajajt - kattints ide a Life.hu cikkéért!

Másnaposságra is jó a gyógyfürdőhttp://www.life.hu/drlife/20141111-a-rudas-gyogyfurdo-nem-csak-mozgasszervi-bantalmakra-megfelelo-hanem-a-masnapossag-tuneteit-is.htmlMa már nem csak az idős emberek kiváltsága, hogy élvezzék a gyógyvizes medencék és a fürdők világát. Egyre több trendi gyógyfürdő várja a fiatalokat bulikkal, látványos wellness-résszel és egyéb kényeztető programmal.Dr. Life--Hűha! Meglepő titok derült ki Sofia Vergara esküvői sminkjérőlhttp://www.life.hu/trend/20151130-sofia-vergara-eskuvoi-sminkjet-keves-penzbol-hoztak-ossze.htmlAz elmúlt hetekben Sofia Vergara és Joe Manganiello esküvője tartotta lázban a világot. A nagy eseményről egyre több titok derül ki. TrendOrigoKöszönjük, D. Tóth Kriszta! Másnaposan is megmutatta sminktelen arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20150208-d-toth-kriszta-negyven-eve-a-foldon-smink-nelkul-nyolcadik-napjan-masnaposan.htmlKicsit sejtettük, hogy látunk még érdekes fotókat D. Tóth Krisztáról, mióta elindította a projektjét. Kriszta minden nap hivatalos Facebook-oldalára posztol magáról egy fotót - smink nélkül. Na, de mi van olyankor, ha az ember lánya másnaposan ébred?TV + Sztárok--Micsoda? Sofia Vergara terhesen mondta ki a boldogító igent?http://www.life.hu/csalad/20151124-sofia-vergara-terhesen-mondta-ki-a-boldogito-igent-joe-manganiellonak.htmlHétvégén tartotta világraszóló lakodalmát Sofia Vergara és Joe Manganiello, akik a hírek szerint már babát várnak. Család--Harcolj zsíros ételekkel a másnaposság ellen!http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-zsiros-etelekkel-meg-lehet-elozni-a-masnapossagot.htmlAz ivászat előtt elfogyasztott zsiradékban sült finomságok – például egy tipikus angol reggeli vacsorára – gátolják az alkohol gyors felszívódását, így elősegítik a kellemetlen tünetek megelőzését.Ez Zsír!--Tudj meg mindent Sofia Vergara és Joe Manganiello esküvőjéről!http://www.life.hu/intim/20151023-sofia-vergara-es-joe-manganiello-eskuvojenek-reszletei-kiderultek.htmlIgen, most már biztos: november végén kell egybe Hollywood legszexibb jegyespárja. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.