Bohócot csináltak Fluor Tomiból és Istenes Bencéből

Fotó: Rácz Tomi/Napidoktor.hu -
mosoly bohócdoktor öröm doktor napidoktor kórház segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Fluor Tomi egy kórházba látogattak el és még bohócorrot is viseltek annak érdekében, hogy jobb kedvre derítsék a kis betegeket. A két sztár így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy mosoly a legnehezebb pillanatokon is átsegítheti az embert.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány 1996 óta segíti Magyarországon a gyermekek és idősek gyógyulását, hitvallásuk hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Kezdetben csak Budapesten, mára már vidéki gyermekkórházakban és idős otthonokban is vizitelnek a bohócdoktorok. Erre a nem mindennapi hivatásra szeretné felhívni a figyelmet Istenes Bence és Fluor Tomi, akik a Playboy Hero jótékonysági kampányának keretében meglátogatták a bohócdoktorokkal a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit.

Fotó: Rácz Tomi/Napidoktor.hu

„Szeretem a gyerekeket és általában hamar megtalálom velük a közös hangot is. Most is így volt, és remélem, hogy ezzel a találkozással sikerült mosolyt csalnom az arcukra és hozzájárulhattam ahhoz, hogy egy kicsit jobban érezzék magukat. Van egy kistesóm, akivel igyekszem minél több időt együtt tölteni, vele is sokat bohóckodok, mert hiszek abban, hogy a nevetés sok mindenre megoldás lehet. Hétköznap is próbálok minél többet mosolyogni, és a feszült helyzeteket humorral oldani” – árulta el Istenes Bence, aki vallja, hogy a nevetés a beteg gyerekek számára is nagy segítség lehet.

Hogy miként vélekedik erről Fluor Tomi, kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.