Dér Heni a nyelvét is használja szelfizés közben

Forrás: Facebook/Dér Heni -
mosdó nyelv szelfi Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy újfajta szelfiőrületet mutatott meg rajongóinak - egy vécében.

Arról már írtunk, hogyan készül el a tökéletes szelfi. A csücsörítés, a mellek feltolása és a legjobb oldalunk mutatása ilyenkor alapvetőnek számít. Dér Heni az önfényképezés új oldalát mutatta be, azaz a suliszelfit.

Dér Heni suliszelfizik Forrás: Facebook/Dér Heni

A betonfenekű énekesnő információi szerint azt a képet hívjuk így, amelyen az illető lezseren, nyelvet kinyújtva pózol a tolalett tükör előtt, így nem volt rest kipróbálni, majd közzé tenni a végeredményt.

Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár első évada óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Dér Heni falatnyi bikiniben ordította le Szögeczki Ági fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-der-heni-enekesno-a-tv2-ezek-megorultek-adasaban-leorditotta-szogeczki-agi-fejet.htmlFolyamatos dumálásával és éneklésével zavarta meg Ági a "Bitang petangozni" próbáló énekesnőt, aki végül teljesen kiakadt. TV + Sztárok--Hatalmas lépés! Új időszámítás kezdődött Dér Heni életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-der-heni-enekesno-eleteben-uj-idoszamitas-kezdodott-es-dogosebb-mint-valaha.htmlA csodaszép énekesnő, akinek a feneke olyan kemény, mint a beton, intim vallomást tett közzé Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Dér Heni feneke kemény, akár a beton - Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150922-der-heni-megmutatta-feneket-ami-a-sok-edzes-miatt-kemeny-mint-a-beton.htmlAz énekesnő brutális izmokat növesztett mostanában, így nem is csoda, hogy testét előszeretettel mutogatja a nagyközönségnék. Most szexi, jól kidolgozott fenekét csodálhatjuk meg. Ez Zsír!OrigoDér Heni elárulta, hogy miért szakítottak kedvesévelhttp://www.life.hu/intim/20150918-der-henit-megviselte-a-szakitas-de-ugy-erzi-hogy-jo-dontest-hoztak.htmlAugusztus elején mindenkit meglepett a hír, miszerint a gyönyörű énekesnő és futballedző vőlegénye, Vincze Gábor szakítottak. A pár már az esküvőn gondolkodott, azonban valami mégis beárnyékolta a kapcsolatukat. Intim--Dér Heniék bikiniben dagonyáztak a sárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150916-bikiniben-fetrengtek-der-heniek-a-sarban.htmlHevesi Kriszta és Dér Heni is megmutatta hibátlan alakját, amit aztán be is sározott. Dér Henit ráadásul Tilla egyszer tévedésből lökte be a trutyis vízbe.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.