6 éves Nagy-Britannia legfiatalabb nemváltója

Forrás: Northfoto -
pénisz Anglia műtét fiatal hormonkezelés nemváltás kisgyerek Nagy-Briannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danni kicsi korától kezdve tudja, hogy rossz testbe született. A gyermek most hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten azonban csak 18 éves korában eshet át.

Kerry McFayden egyik nap arra nyitott be a fürdőszobába, amint 3 éves gyermeke egy ollót tartott a kezében. A kis Danni bevallotta, hogy valójában a péniszét szerette volna levágni vele, mert így végre ő is kislány lehetne.

Forrás: Northfoto

Danni azt mondta társainak, hogy egy lány fejével rendelkezik egy fiú testén. Az immár 6 éves Danni, akit Anglia legfiatalabb nemváltójaként tartanak számon, jelenleg hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten pedig 18 éves korában eshet majd át.

Így lesz a kar bőréből pénisz, a szeméremajkakból herezacskó

Miért akar egy férfi nő lenni, vagy fordítva? Kit nevezünk transzszexuálisnak? Hogyan történik a nemi átalakító műtét? Dr. Tizedes György plasztikai sebész segítségével jártuk körbe ezt a fontos témát. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Női börtönbe helyezhetik át a transznemű Tara Hudsonthttp://www.life.hu/news/20151029-tara-hudson-transznemu-not-ferfi-bortonbol-noi-bortonbe-helyezhetik-at.html55 ezren írták alá azt a petíciót, amelyben arra kérték a bíróságot, helyezzék át a transznemű Tara Hudsont egy női börtönbe - annak ellenére, hogy igazolványaiban továbbra is férfiként szerepel. NewsOrigoRitka betegségben szenvedő gyerekeket fényképezett egy fotós http://www.life.hu/drlife/20151123-ritka-betegsegben-szenvedo-gyerekeket-fenykepezett-egy-fotos.htmlA fotós Ceridwen Hughes kisfia, Isaac egy nagyon ritka betegséggel született. Sokáig tartott, míg egyáltalán megállapították, mi baja a gyereknek. Az apa úgy döntött, fényképsorozatot készít más, ritka betegségekben szenvedő gyerekekről, hogy bemutassa, a beteg testben különleges személyiségek rejtőznek. Dr. LifeOrigoMicsoda ötlet! Fehérnemű készült transzneműeknekhttp://www.life.hu/trend/20151121-fehernemu-transznemueknek-cy-lauz-otlete.htmlMost már azokra is gondolnak a tervezők, akik nemátalakító műtéten estek át, és fehérneműre van szükségük. Trend--Polgár Kriszta két gyerek után is bomba formában van!http://www.life.hu/drlife/20151120-polgar-kriszta-ket-gyermek-edesanyja-husz-kilot-hizott-terhessege-alatt-de-alakja-mar-csodas.htmlAz egykori szépségkirálynő második terhessége alatt már veszélyeztetett volt, sőt a szülés után nem sokkal meg kellett őt operálni, de most már jobban van, és szebb, mint valaha! Dr. Life--Nemváltó műtétet kapott egy 16 éves fiú a születésnapjárahttp://www.life.hu/drlife/20111024-nemvalto-mutetet-kapott-egy-16-eves-fiu-a-szuletesnapjara.htmlJackie Green más kamaszokhoz hasonlóan alig várta 16. születésnapján különleges ajándékát. Édesanyja, Susie azonban nem ruhát vagy ékszert választott neki, hanem valami egészen mást: egy 13 500 font (4,5 millió forint) értékű nemváltó műtétet.Dr. Life--Játssz a színekkel, akár egy gyerek – Egy módszer, ami új ajtókat nyit a kreatív énednekhttp://www.life.hu/drlife/20151117-felnott-szinezo-nepszeru-vilagszerte-terapiakent-is-hasznalhato-akar-pozitiv.htmlFelnőtt színező! Felnőtt színező? Ne viccelj, hány éves vagy? – általában ez szokott lenni az első reakció, amikor meghallják, hogy színezek. Pedig a színekkel való játék nincs korhoz kötve: bárki és bármikor színezhet, nincs rajta mit szégyellni, mi több meglepő kutatási eredmények születtek róla. Figyelem, a szívecskerajzolgatások és kitöltések ideje lejárt, mostantól a felnőtt színezők hódítanak egyre nagyobb teret maguknak a világban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.