Demcsák Zsuzsa fogyás Mokka Varga Viktor hízás India Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Demcsák Zsuzsa szóvá tették, hogy az énekes mennyire vékony. Viktor elmesélte, hogy indiai útján fogyott le drasztikusan, mert összeszedett valami betegséget.

Varga Viktor sosem volt valami vastag, most azonban feltűnően sokat vesztett a súlyából, amit a Mokka műsorvezetői szóvá is tettek. „Már egész jól néztem ki, ám jött ez az indiai utazás, és ott nem ússza meg az ember betegség nélkül" – mondta Viktor, akitől Rubint Réka vette át a szót, és azt javasolta az énekesnek, pár napig ne egyen, utána viszont térjen vissza a normál táplálkozásához, mert ez a trükkje annak, hogy felszedjen pár kilót.

Már az orvosok is lemondtak a kevesebb mint egy kilóval született kisfiúrólhttp://www.life.hu/drlife/20151207-egy-kisfiu-kevesebb-mint-1-kiloval-szuletett-a-23-hetre.htmlA kis Reggie mindössze 0,9 kilóval jött világra a terhesség 23. hetében. Dr. LifeOrigoSokkoló fotó! Gégekanüllel a nyakán fotózták a rákbeteg Val Kilmerthttp://www.life.hu/drlife/20151206-val-kilmer-szineszt-gegekanullel-a-nyakan-fotoztak-sokkolo-foto.htmlAhogy a Life.hu korábban beszámolt róla a híres színész gégerákkal küzd, ráadásul egyre rosszabb hírek érkeznek róla. Dr. Life--Bohócot csináltak Fluor Tomiból és Istenes Bencébőlhttp://www.life.hu/drlife/20151204-bohoc-doktornak-allt-hogy-felviditsa-a-kisgyerekeket-fluor-istenes-bence.htmlIstenes Bence és Fluor Tomi egy kórházba látogattak el és még bohócorrot is viseltek annak érdekében, hogy jobb kedvre derítsék a kis betegeket. A két sztár így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy mosoly a legnehezebb pillanatokon is átsegítheti az embert. Dr. Life--A butább tekintet eléréséért jár hipnózisra az élő Barbie, akinek bármikor szétrobbanhatnak a melleihttp://www.life.hu/drlife/20151204-blondie-benett-elo-barbie-a-butabb-tekintet-elereseert-jar-hipnoterapiara.htmlRengeteg fanatikus nőről hallottunk manapság, akik mind Barbie babához akarnak hasonlítani. Blondie Benett mindannyiukon túltesz, ugyanis még úgy sem hagyja abba plasztikázást, hogy már kétszer is találtak daganatot a mellében. Dr. Life--AIDS-es betegeknek nyújtott menedékhelyet Elizabeth Taylorhttp://www.life.hu/drlife/20151203-elizabeth-taylor-szineszno-aids-betegeknek-nyujtott-menedelyhelyet-hollywoodi-otthonaban.htmlSosem hallott titok derült ki a világhírű színésznőről: egy aktivista szerint Elizabeth Taylor AIDS-es betegeknek nyújtott rejtekhelyet Bel Air-i otthonában. Dr. Life--Görögdinnye nagyságú cisztát műtöttek ki a 18 éves lányból, akit először terhesnek hittekhttp://www.life.hu/drlife/20151203-10-kilos-cisztat-mutottek-ki-a-18-eves-lanybol-akit-eloszor-terhesnek-hittek-orvosai.htmlAmikor Olivia Key hatalmasra duzzadt hasa és kínzó fájdalmai miatt kórházba került, orvosai először azt gondolták, babát vár. A műtét után kiderült: daganata volt, amit egy hatalmas ciszta ölel körbe a petefészkében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.