Gyógyíthatatlan tüdőrákkal diagnosztizálták a sportmániás, dohányzásellenes fiatal lányt

Forrás: Twitter/leeshbarnett -
házasság tüdőrák kemoterápia sport dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Alisha Barnett rejtélyes köhögéséről sokáig nem tudták megmondani az orovosok, hogy mi okozza. Végül kiderült, hogy tüdőrákja van, pedig egy szál cigarettát sem szívott el életében, ráadásul a sport megszállottja.

Jótékonységi kerékpárversenyeken is rendszeresen indult a fiatal lány, akinél menthetetlen tüdőrákot diagnosztizáltak. Élete hátralevő részében kemoterápiás kezelést fog kapni, gyermeke pedig nem születhet.Szerelme mindezek ellenére december 19-én feleségül veszi őt.

Forrás: Twitter/leeshbarnett

A lány egyébként nagyon pozitív, a lehető legrosszabb helyzetben is igyekszik megtalálni a jót. „Nincsenek anyagi, vagy párkapcsolati problémáim. Vannak barátaim, és szerető családom, akik gondoskodnak rólam. ez fantasztikus érzés. Szerencsés vagyok. Hülyén hangzik, de az emberek bármikor meghalhatnak. Nem akarok depressziós lenni” – mondta Alisha, aki nagyon izgatott az esküvője miatt, és alig várja az utána következő bulit is, ahol mindenkinek köszönetet mondhat a támogatásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.