Majkát baleset érte - a kórházból posztolt a rapper

műtét Honvédkórház baleset Majka rapper foci láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárja a Honvédkórházból jelentkezett be, de szerencsésen megúszta a dolgot, műtéti beavatkozásra nem volt szükség.

Majka a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelyen a lába látszik, és mellé írta: „Köszönöm a Honvédkórháznak a gyors és hatékony segítséget! Megúsztam műtét nélkül". A kommentelők azonnal találgatásba kezdtek, mi történhetett a rapperrel. Volt, aki viccesen megjegyezte, hogy biztos félrelépett, volt, aki a focizásnak tulajdonította Majka sérülését. A lényeg, hogy nem volt akkora a baj, amiért műtéti beavatkozásra lett volna szükség.

Forrás: Facebook/Majka
Életeket követel a digitális zombiság? – Ennyire számít, hogy mennyit lógsz a telefonodonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-egyfolytaban-a-telefonon-logunk-kutatas-szerint-a-fiatalokat-es-az-55-korulieket-jobban-erinti.htmlAz utcán sétálva rezeg valami a táskádban, a mobilod az. Kiveszed, és onnantól csak lefele hajtott fejjel nézed, miközben továbbra is mész. A telefonba „temetkezés” leginkább az álmodozó tinédzsereket érinti, de a súlyos sérülések legnagyobb kockázatának az 55 éven felüli nők vannak kitéve – legalábbis egy kutatás szerint. Dr. Life--Betegsége miatt nem ismeri fel saját arcát a 60 éves nőhttp://www.life.hu/drlife/20151210-kc-andrew-arcvaksaga-miatt-nem-ismeri-fel-sajat-es-masok-arcat.htmlSem másokét, de még a saját arcát sem ismeri fel KC Andrews egy ritka genetikai rendellenesség miatt. Dr. Life--Gyógyíthatatlan tüdőrákkal diagnosztizálták a sportmániás, dohányzásellenes fiatal lánythttp://www.life.hu/drlife/20151210-alisha-barnettet-tudorakkal-diagnosztizaltak-annak-ellenere-hogy-soha-nem-dohanyzott.htmlA 28 éves Alisha Barnett rejtélyes köhögéséről sokáig nem tudták megmondani az orovosok, hogy mi okozza. Végül kiderült, hogy tüdőrákja van, pedig egy szál cigarettát sem szívott el életében, ráadásul a sport megszállottja. Dr. Life--Lefeküdt aludni, másnap nem tudott beszélni a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20151209-egy-kisfiu-lefekudt-aludni-masnap-nem-tudott-beszelni.htmlRoss Griffiths genetikai rendellenessége annyira ritka, hogy még „rendes" neve sincs. Dr. Life--Ragyogó körmök gombnyomásrahttp://www.life.hu/drlife/hirdetes/20151207-ragyogo-kormok-gombnyomasra.htmlHa gyönyörű, ápolt körmöket szeretnénk, ráadásul mindezt gyorsan, egyszerűen az otthonunk kényelmében, akkor a Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szettremek megoldást jelenthet számunkra. HirdetésMi?! Felébredt a műtét közben, majd megőrült a fájdalomtól http://www.life.hu/drlife/20151208-nem-kapott-eleg-altatot-felebredt-a-mutoasztalon-egy-ferfi-azt-hitte-meg-fog-halni.htmlA 34 éves ausztrál férfi egy rutinműtétre érkezett a patinás magánkórházba, ahol a jelek szerint nem mindenki volt elég alapos. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.