Bódi Margó élete végéig szenved majd a stroke-ja miatt

tünet szédülés stroke Bódi Margó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aranytorkú énekesnőnek még 2014-ben volt agyi infarktusa. Bár a gyors beavatkozásnak köszönhetően gyorsan felépült, a stroke okozta károsodásoktól a mai napig szenved. 

Az 53 éves zenész mindennapjait nagyban megnehezíti, hogy néha egyik pillanatról a másikra szédülni kezd, vagy zúg a füle. Margó szerint egy hajszálon múlott az élete, ma már viszont a tünetek ellenére is teljes életet tud élni - írja a Blikk.

Forrás: Life.hu

"Másfél évvel ezelőtt átment egy rög a fejemen, és ahol ez átment, ott roncsolta az agyamat. Óriási fülzúgást éreztem, szédültem, és teljesen megzavarodtam. Sajnos azóta is folyamatosan zúg a fülem, körülbelül öt-hat óra után teljesen elfáradok, és a szavakat is sokkal nehezebben találom. Félévente pedig infúziós kezelésre kell járnom" - mondta az énekesnő, aki hozzátette, hogy a sok szúrástól már olyan csúnya a karja, hogy csak tizennyolcas karika mellett merné megmutatni.

Anorexiás volt, majd meghízott, végül 40 kilót dobott le egy fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20151212-anorexias-volt-ma-mar-tobb-millio-embernek-segit-egy-fiatal-lany-majdnem-meghalt.htmlA most 19 éves éves Elle Lietzow olyan súlyos étkezési zavarokkal küzdött, hogy évekig ingadozott a testsúlya. Ma már boldog, de még mindig nagyon megválogatja, hogy mit eszik. Dr. LifeOrigoBetegsége miatt nem ismeri fel saját arcát a 60 éves nőhttp://www.life.hu/drlife/20151210-kc-andrew-arcvaksaga-miatt-nem-ismeri-fel-sajat-es-masok-arcat.htmlSem másokét, de még a saját arcát sem ismeri fel KC Andrews egy ritka genetikai rendellenesség miatt. Dr. Life--Szacsvay László megtörte a csendet - Először beszél felesége állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20151210-szacsvay-laszlo-felesege-nehany-honappal-ezelott-kizuhant-tizenot-meter-magasan-levo-lakasuk.htmlAugusztus végén tisztázatan körülmények között kizuhant 4. emeleti lakásuk ablakából Szacsvay László felesége. A színész most beszélt először felesége egészségi állapotáról. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoViccet csinált a rákból a Modern család sztárja, Jesse Tyler Fergusonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-jesse-tyler-ferguson-a-modern-csalad-sztarja-viccet-csinalt-a-borrakbol.htmlA színész meglepő képet posztolt magáról az Instagram oldalán, amin egy nagy kötéssel az arcán mosolyog. Dr. Life--Letépte a szaruhártyáját a kontaktlencse egy 18 éves lánynakhttp://www.life.hu/drlife/20151208-tia-goode-18-eves-lany-szaruhartyajat-letepte-egy-kontaktlencse.htmlTia Goode egy jelmezbál kedvéért tett be egy macskaszemre hajazó lencsét, amely kis híján vakságot okozott neki. Dr. LifeOrigo6 éves Nagy-Britannia legfiatalabb nemváltójahttp://www.life.hu/drlife/20151207-6-eves-kisgyermek-nagy-britannia-legfiatalabb-nemvaltoja.htmlDanni kicsi korától kezdve tudja, hogy rossz testbe született. A gyermek most hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten azonban csak 18 éves korában eshet át. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.