Lelki roncs lett a modell, akinek azt mondták, fogyjon le

Forrás: Instagram/Elizabeth Anne Holland -
depresszió modellkedés fogyás soványság utasítás mentális egészség divatipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elizabeth Anne Holland nem csupán fizikailag, hanem mentálisan is teljesen kikészült a modellügynöksége által támasztott elvárások miatt.

Elizabeth Anne Holland mindent megtett azért, hogy megfeleljen az őt szerződtetett modellügynökségnek, aki szerint az akkor 16 éves lány 36-os mérete túl nagy a maga 175 centiméteres magasságához.

Forrás: Instagram/Elizabeth Anne Holland

Elizabeth azonban hiába kezdett megszállott diétázásba és edzésbe, hiába fogyott csontsoványra, a most 20 éves lány bevallotta: soha nem érezte magát elég jónak, ezek mellett önértékelési és étkezési zavarai lettek, valamint depresszióval is küzdött.

Anorexia, a modellek legnagyobb ellensége

Az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már. Az anorexia nervosa az egyik legádázabb pszichés betegség, mely az evészavar egyik fajtája. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Ilyen még nem volt: plus size modellel reklámoz a Christian Louboutinhttp://www.life.hu/trend/20151212-clementine-desseaux-plus-size-modellel-reklamoz-a-christian-louboutin.htmlA világhírű divatház olyat tett, amilyet eddig még soha: 46-48-as méretű modellel népszerűsítik legújabb beauty-termékeiket. TrendOrigoSzexi combfixben pózol a kétgyermekes modell, Abbey Clancyhttp://www.life.hu/intim/20151212-abbey-clancy-ketgyermekes-anyukakent-is-nagyon-dogos-combfixben-szexiskedik-a-modell.htmlHihetetlenül dögös szelfit posztolt magáról a brit anyuka. Bár csak pár hónapja szült, mégis bombaformában van! IntimOrigoJúj! Így alázták meg a plus size modellthttp://www.life.hu/trend/20151202-sabina-karlsson-plus-size-modellt-megalaztak-egy-castingon.htmlEgyre több gyönyörű plus size modell kerül előtérbe, és egyre elfogadottabb a modellszakmában való jelenlétük – bár ők még mindig rengeteg negatívumot tapasztalnak. Trend--Fehérneműben lázad az androgün modell lány: Elképesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20151209-rain-dove-androgun-modell-victorias-secret-fehernemukbe-bujt.htmlA 26 éves Rain Dove legnagyobb szívfájdalma, hogy nem juthat be a Victoria’s Secret modelljei közé. Ezért most saját fotózást szervezett, hogy megmutassa: igenis jól mutat ezekben a híres fehérneműkben. Trend--Így maradnak formában a modellvilág kismamáihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-igy-maradnak-formaban-a-terhes-modellek-lily-cole-anne-v-coco-rocha-bianca-balti.htmlA pilatestől az állva evezésig: így őrzik meg alakjukat a kifutók világának leggyönyörűbb kismamái. Ez Zsír!--Mi a tökéletes combok titka? Potornai Petra fitneszmodell elárulja!http://www.life.hu/ez-zsir/20151125-potornai-petra-fitneszmodell-edzesrol-es-etkezesrol-meselt.htmlMég csak 23 éves, de már számtalan jelentős sikert tudhat maga mögött a csinos Potornai Petra. Edzésről, étkezésről és motivációról faggattuk a magyar fitneszmodellt.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.