Lejárt a diákod? Holnaptól bukhatod a tb-t!

Forrás: MTI/Balázs Attila -
tb iskola recept orvos kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 16-tól kell fizetniük a havi 6930 forintos társadalombiztosítási díjat, azoknak a diákoknak, akik idén fejezték be a tanulmányaikat és még nem találtak munkát. 

A társadalombiztosítási díjat (tb) mindenkinek fizetnie kell a tanulmányai befejezése után. Azoknak is, akik eddig nem találtak munkát. Az október 31-én lejárt diákigazolvánnyal rendelkezőknek a 45 napos türelmi idő lejárta után, vagyis december 16-tól kell fizetniük a jelenleg 6930 forintos díjat - írja az Origo.

Forrás: MTI/Balázs Attila

A járulékfizetési kötelezettséget a NAV-nál kell jelezni a T1011 adatlapon még az év végéig. A fizetés alól csak az alacsony jövedelműek kérhetnek mentességet.

A lány csak népszerűségre vágyott, ezért lett anorexiás – és majdnem halotthttp://www.life.hu/drlife/20151215-anorexiaja-miatt-kis-hijan-meghalt-a-tini-veszelyesen-lefogyott.htmlAz ausztrál tini, Elle Lietzow 17 évesen eljutott arra a pontra, hogy anorexiája végső fázisában egy héten keresztül nemhogy ételt nem fogyasztott, hanem semmilyen folyadékot sem vett magához. A sokakat érintő testképzavar nemhogy eltűnik, de egyre fiatalabb tiniket érint. Így végződött a lány sztorija…Dr. LifeThinkstockDiétán tartja 13 hónapos kislányát az ausztrál anyukahttp://www.life.hu/drlife/20151214-shan-cooper-paleo-dietan-tartja-13-honapos-lanyat.htmlShan Cooper, aki a paleo diéta híve, 13 hónapos kislányát is ezen az étrenden tartja. Az internetezők persze iszonyatosan kiakadtak rajta. Dr. Life--Egy bevásárlás közben átadott üzenet mentette meg az anorexiás lány életéthttp://www.life.hu/drlife/20151213-anna-wyatt-anorexias-lany-eletet-egy-bevasarlas-kozben-atadott-uzenet-valtoztatta-es-mentette-meg.htmlAnna Wyatt mindössze 38 kilót nyomott, amikor egy ismeretlen egy papírt csúsztatott a lány kezébe. Anna élete ekkortól örökké megváltozott. Dr. Life--Nagyon csúnya sérülést szerzett Majka - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20151212-majka-laba-a-jelek-szerint-hamar-rendbe-jon-nem-kell-muteni-a-rappert-foto.htmlA rapper tegnap a Honvéd kórházból jelentkezett be, méghozzá egy sérülés miatt. Most azt is megmutatta, hogy fest a bokája. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoA világ legritkább daganatával diagnosztizáltak egy 6 éves kisfiúthttp://www.life.hu/drlife/20151212-a-vilag-legritkabb-rakfajtajaval-diagnosztizaltak-egy-6-eves-kisfiut.htmlAz egész világon eddig összesen 9 felnőtt embernél állapították meg a daganatot. George McIntosh a legfiatalabb beteg, akit ezzel a típusú rákkal kezelnek. Dr. Life--Anorexiás volt, majd meghízott, végül 40 kilót dobott le egy fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20151212-anorexias-volt-ma-mar-tobb-millio-embernek-segit-egy-fiatal-lany-majdnem-meghalt.htmlA most 19 éves éves Elle Lietzow olyan súlyos étkezési zavarokkal küzdött, hogy évekig ingadozott a testsúlya. Ma már boldog, de még mindig nagyon megválogatja, hogy mit eszik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.