Elsírta magát a vak nő, aki 20 év után először láthatta fiát

Forrás: Youtube -
betegség Vakság készülék Colorado látás sírás kórház szem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek után végre először láthatta fiát a coloradói Jamie Carley, aki betegsége miatt eddig csak elképzelni tudta, hogy néz ki 29 éves gyermeke.

Jamie Carley az úgynevezett retinis pigmentosa nevű betegsége miatt sötétben sohasem látott, és nappali fényben is kezdte elveszíteni szeme világát.

Forrás: Youtube

A most 51 éves asszony 26 éves korára teljesen megvakult. Jamie szemébe nemrég ültettek be egy speciális implantátumot, amelyet egy úgynevezett bionikus szemmel kötöttek össze, a napokban pedig újra visszanyerhette látását a készülék segítségével.

Az ABC News rögzítette a pillanatot a coloradói egyetemi kórházban, amikor az édesanya közel 20 vakságban töltött év után végre viszontláthatta fiát. A megható videót alább nézheted meg:

Elképesztő! Hatéves kislányként él tovább egy transznemű férfihttp://www.life.hu/drlife/20151212-stefonknee-wolsch-transznemunek-szuletett-ma-mar-kislanykent-el-a-negyvenhat-eves-ferfi.htmlA 46 éves Sefonknee Wolschtt férfiként született, és 23 évig házas ember volt. Hét gyermeke született, azonban most azt érezte, hogy itt az ideje másként élnie az életét. Dr. LifeOrigoA lány csak népszerűségre vágyott, ezért lett anorexiás – és majdnem halotthttp://www.life.hu/drlife/20151215-anorexiaja-miatt-kis-hijan-meghalt-a-tini-veszelyesen-lefogyott.htmlAz ausztrál tini, Elle Lietzow 17 évesen eljutott arra a pontra, hogy anorexiája végső fázisában egy héten keresztül nemhogy ételt nem fogyasztott, hanem semmilyen folyadékot sem vett magához. A sokakat érintő testképzavar nemhogy eltűnik, de egyre fiatalabb tiniket érint. Így végződött a lány sztorija…Dr. LifeThinkstockMeglepő kezdeményezés! Randi mellett szerveiket is felajánlhatnak a tinderezőkhttp://www.life.hu/drlife/20151215-szervadomanyozasra-is-lehetoseg-van-a-tinderen.htmlA Tinder brit felhasználói két héten át nem csak egy randit ajánlhatnak fel, hanem akár egy életmentő szervet is. Így segít a randiapp az egészségügyi szolgálat kampányát népszerűsíteni - írja az Origo. Dr. LifeThinkstockMeghalt a testépítő, aki 10 ezer kalóriát evett és szteroidokkal tömte magáthttp://www.life.hu/drlife/20151215-meghalt-dean-wharmby-testepito-aki-10-ezer-kaloriat-evett-es-szteroidokat-szedett.htmlA halottkém vizsgálata szerint a szteroidok okozták Dean Wharmby halálát. A férfi mindössze 39 éves volt. Dr. Life--Durva! Egy testvérpár lány tagja fiúvá, fiú tagja lánnyá operáltatta magáthttp://www.life.hu/drlife/20151214-russi-es-aly-mcgarrity-testverpar-lany-tagja-fiuva-fiu-tagja-lannya-operaltatta-magat.htmlRussi és Aly McGarrity egy igencsak furcsa testvérpár. Russi ugyanis mindig lány, Aly pedig mindig fiú akart lenni. Dr. Life--Ő az élő kis Pinokkió: az orrán át növekszik a kisfiú agyának egy részehttp://www.life.hu/drlife/20151214-ollie-trezise-kisfiu-ritka-rendellenesseg-miatt-az-orran-at-novekszik-az-agya.htmlA kis Ollie Trezise egy ritka rendellenességgel született, amelynek következtében agyának egy része az orrán növekszik, hatalmas duzzanatot okozva ezzel. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.