plasztikai műtét operáció műtét Kamarás Iván szépészeti beavatkozás gerincsérv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg lehet, szeretné elkerülni a műtétet Kamarás Iván, aki kiújuló gerincsérvét alternatív gyógymódokkal igyekszik kezelni.

Gerincsérvvel küzd Karamás Iván. A népszerű magyar színész nem szégyelli, nagyon fél a műtéttől, ezért mindent el is követ, hogy ne kelljen kés alá feküdnie.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Konzervatív vagyok ezen a téren, nem szeretném tizennyolc évesnek konzerválni magam, felvarratni az arcomat, de azt be kell látni, hogy színészként az arcom sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, így foglalkoznom kell vele.

Bréking! Sebestyén Balázs megmutatta!http://www.life.hu/sztarok/20151219-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-a-class-fm-musorvezetoje-megmutatta-egy-centis-hajat.htmlLehullott a sapka! Dombovári István a Hungary's Got Talent élő show-jában lekapta Balázs fejéről a rasztasapkát és megmutatta a műsorvezető új haját. Vagy inkább annak hiányát. TV + Sztárok--Magyar lány lett a Miss Perfect Body Kínábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-magyar-lany-lett-a-miss-perfect-body-kinaban.htmlSzépséges kaposvári lány képviselte Magyarországot egy kínai szépségversenyen. TV + Sztárok--Sokkoló! Macaulay Culkin lepukkantabb, mint valaha http://www.life.hu/sztarok/20151220-macaulay-culkin-lepukkantabb-mint-valaha.htmlSokkoló fotó látott napvilágot a Reszkessetek betörők drogproblémákkal küzdő egykori főszereplőjéről, Macaulay Culkinról. TV + Sztárok--Cameron Diaz: "Ha csupán a hírnév határoz meg, sosem leszel boldog"http://www.life.hu/sztarok/20151220-cameron-diaz-szerint-ha-csupan-a-hirnev-hataroz-meg-valakit-az-sosem-lesz-boldog.htmlEgy igazán megrendítő interjúban beszélt arról, hogyan kezeli a szakmájával járó csillogást Cameron Diaz, aki szavaival több millió ember szívébe lopta be még jobban magát. TV + SztárokOrigoŐk a Got Talent győztesei - Interjú a Dirty Led Light Crew-valhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-interju-a-dirty-led-light-crewval.htmlA Life.hu riportere a Hungary's Got Talent nyertes csapatát, a Dirty Led Light Crew-t kapta mikrofonvégre. A tehetséges fiatalok nagyon örültek a győzelemnek, de vajon hogyan tovább? Az alábbi videóból kiderül.TV + Sztárok--Micsoda nő! A 35 éves Christina Aguilera jobban néz ki, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20151220-christina-aguilera-35-evesen-jobban-nez-ki-mint-valaha.htmlChristina Aguilera minden eddiginél dögösebben fest! Úgy tűnik, a 35 éves énekesnő végérvényesen leszámolt súlyproblémájával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.