Borzasztó! Így tette tönkre a bőrét a fogamzásgátló egy 22 éves nőnek

Forrás: Instagram/Carly Humbert -
hormon bőr fogamzásgátlás spirál eszköz akne méhen belül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carly Humbert spirált tetetett be magának, ám pár nappal később fájdalmas, vörös pattanások kezdték ellepni a bőrét. Az elmúlt egy év alatt sikerült teljesen megszabadulnia tőlük - erről beszélt őszintén videójában.

Még a házból sem merte kitenni a lábát a 22 éves Carly Humbert, annyira szégyellte hatalmas, vörös pattanásait, amelyek elmondása szerint akkor kezdték elborítani bőrét, miután egy fájdalmas procedúra után méhen belüli fogamzásgátló eszközt helyeztek be neki.

Ilyen volt Carly arcbőre Forrás: Carly Humbert/Youtune

A Coloradóban élő lány videómegosztó oldalán beszélt őszintén arról, hogy senki sem beszélt neki a spirál okozta mellékhatásokról, és fogalma sem volt róla, hogy egy éven át tart majd, mire kikezelik fájdalmas aknéit.

Pattanáspara - agresszió és öngyilkos szándék

A pattanással elcsúfított bőr, különösen, ha az arcot érinti, a beteg teljes életminőségét átírhatja. A Life.hu cikkéért kattints ide!

A sminkmesterként dolgozó lány ráadásul munkájából adódóan sem engedhette meg magának a pattanásos bőrt. Carlynak elmondása szerint először hormonokkal próbálták eltüntetni a pattanásait, amit később másik gyógyszerre váltottak le, ám egyik sem működött.

Végül ilyen lett Forrás: Instagram/Carly Humbert

Végül kivetette a spirált, és egy erős, ám nagyon hatásos pattanások elleni gyógyszert kezdett el szedni, amelynek hála mára újra visszanyerte önbizalmát. A fiatal lány videóját és elképesztő átváltozását alább tekintehed meg:

Öt étel, amitől garantáltan ragyogni fog az arcbőrödhttp://www.life.hu/drlife/20151114-ot-etel-amitol-ragyogni-fog-az-arcborod.htmlArcbőrünket nemcsak drága krémekkel és sok vízzel, valamint alvással ápolhatjuk, hanem egészen hétköznapi, a konyhában is megtalálható ételek is hozzájárulhatnak üdeségéhez és tisztaságához. Íme, öt étel, amitől egyszerűen ragyogni fog a bőröd! Dr. Life--Elképesztő! Csaknem 12 milliárd forintot költött esküvőjére a kínai Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20151019-12-milliard-forintot-koltott-eskuvojere-a-kinai-kim-kardashian.htmlHatalmas fényűzés közepette mondta ki a boldogító igent a kínai Kim Kardashian. IntimOrigoBosszantó pattanások felnőttkorban - mi a megoldás?http://www.life.hu/trend/20151207-pattanasok-felnottkorban-okok-es-megoldasok.htmlTöbbnyire úgy gondolunk a pattanásokra, mint a kamaszkor kötelező velejáróira, és reménykedünk benne, hogy a korszak lezárultával örökre búcsút mondhatunk a zavaró bőrhibáknak. Ám idővel rájövünk, hogy a pattanások bizony időről időre visszatérnek – de tehetsz ellenük!Trend--Így leszünk a férfiak miatt kövérek és pattanásosakhttp://www.life.hu/intim/20150902-igy-leszunk-egy-rossz-randitol-koverek-es-pattanasosak.htmlEgy félresikerült randi már önmagában katasztrófa tud lenni, ám pszichológusok szerint a negatív élmény nem csupán a lelkiállapotunkra, de testünkre is kihatással van.IntimThinkstockViszlát zsíros, pattanásos bőr! 4+1 tipp és neked lesz a legszebb arcbőrödhttp://www.life.hu/trend/20150604-viszlat-zsiros-pattanasos-bor-4-1-tipp-es-neked-lesz-a-legszebb-arcborod.htmlTöbb módszer is létezik a zsíros és a pattanásos bőr kezelésére. A Life.hu összegyűjtötte a leginkább bevált praktikákat, amelyek alapanyagai bármelyik háztartásban megtalálhatóak.TrendThinkstock20 kilónyi felesleges bőrrel a testén él nagy fogyása után egy fiatal nő - Durva fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20151211-megan-boeh-100-kilot-fogyott-de-20-kilo-felesleges-bor-maradt-a-testet.htmlA 34 éves Megan Boeh 200 kióról fogyott le 93-ra, de minden hiába: ugyanolyan rosszul érzi magát a bőrében, mint kövéren. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.