Charlie Sheen küzdeni fog, hogy megtalálják az AIDS ellenszerét

betegség Charlie Sheen AIDS HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HIV-pozitív színész megfogadta, leszámol a betegségével. Ígéretet tett édesanyjának, hogy addig nem nyugszik, míg meg nem találják az ellenszert.

Sheen a The National Enquirer-nek adott interjút, amelyben elmondta, addig megy, amíg nem történik felfedezés az AIDS elleni gyógyszer ügyében. A színésznek havonta 4000 dollárt kell gyógyszerekre költeni, amelyen szinten tartják a betegségét. Tudja, ez a legtöbbek számára nem megfizethető, ezért azt szeretné, ha valaki kifejlesztene egy mindenkinek elérhető gyógyszert. Részt venne a kutatásban is.

Sheen valószínűleg sokaknak átadhatta a vírust, ugyanis elég kicsapongó életet élt. Exmenyasszonya már be is perelte, amiért eltitkolta előle a betegséget, és veszélyeztette őt is.

Kulcsár Edina: "Kórházból kórházba járok"http://www.life.hu/drlife/20151223-kulcsar-edina-korhazbol-korhazba-jar-ev-vegen.htmlNehéz időszakot él át Kulcsár Edina, aki elmondása szerint mostanában kórházból kórházba jár. Dr. LifeOrigoMichael Schumacher újra jár - Csoda!http://www.life.hu/drlife/20151222-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-ujra-tud-jarni.htmlÖrömteli hírek láttak napvilágot Michael Schumacher állapotáról, aki két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. Dr. Life--Amputálni kell a Star Wars kaszkadőrnőjének, Olivia Jackson karjáthttp://www.life.hu/drlife/20151222-olivia-jackson-a-star-kaszkadornojenek-karjat-amputalni-kell.htmlA 32 éves kaszkadőrnő az új Resident Evil című film forgatásán szenvedett súlyos balesetet. Dr. LifeOrigoEgy hétig feküdt kómában a nő egy tampon miatt - Most fiát sem ismeri felhttp://www.life.hu/drlife/20151223-deborah-usher-edesanya-egy-hetig-fekudt-komaban-egy-tampon-okozta-toxikus-sokk-szindroma-miatt.htmlKis híján meghalt az az édesanya, akinek tamponhasználat közben egy ritka bakteriális fertőzés támadta meg szervezetét. Dr. Life--Borzasztó! Így tette tönkre a bőrét a fogamzásgátló egy 22 éves nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20151223-carly-humbert-22-eves-no-boret-tonkretette-a-mehen-beluli-fogamzasgatlo-eszkoz.htmlCarly Humbert spirált tetetett be magának, ám pár nappal később fájdalmas, vörös pattanások kezdték ellepni a bőrét. Az elmúlt egy év alatt sikerült teljesen megszabadulnia tőlük - erről beszélt őszintén videójában. Dr. LifeOrigoAlternatív gyógymódokkal kezeli magát a rákkal küzdő Val Kilmerhttp://www.life.hu/drlife/20151222-val-kilmer-szinesz-alternativ-gyogymodokkal-kezeli-rakjat.htmlA gégerákkal küzdő színész a hírek szerint furcsa terápiás kezeléseket alkalmaz, és hisz abban, hogy ezek segítségével fogja legyőzni a betegséget. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.