Sokkoló fotók! Megmutatta megerőszakolásának nyomait a humorista, Beth Stelling

szexuális erőszak fotó erőszak NANE sérülés humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai humorista, Beth Stelling a napokban töltött fel olyan képeket a hivatalos Instagram oldalára, melyeken tele van a teste kék-zöld foltokkal. A sérüléseket volt párja okozta. 

A nő eddig nem merte nyilvánosságra hozni a dolgot, de egy idő után úgy érezte, tartozik ezzel a többi bántalmazott áldozatnak. Az erőszakot a volt szerelme követte el ellene, de a történtek után azonnal szakítottak - írja a Salon.

Beth Stelling sérülései Forrás: Instagram/bethstelling

"Annyira kínos ez az egész. Butának érezetem magam, hiszen azok után, hogy mennyit bántott szavakkal és testileg is, sőt, meg is erőszakolt, vele maradtam. Amikor véget vetettem a dolognak, nem azért tettem, mert nem szerettem, hanem mert képes volt ezt tenni velem. Kérlek titeket, ne hagyjátok soha magatokat, vagy, hogy bárki ezt tehesse veletek! Amióta beszéltem a dologról, rengeteg nőtől és férfitól kaptam támogatást, ami nagyon jól esik" - írta a bejegyzés mellett Stelling, aki később a színpadi showjába is beszélt a szörnyű élményeiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.