Fogyasztószertől esett kómába egy férfi

diéta gyógyszer kóma fogyasztószer fogyókúra csodaszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Brown hatalmas hibát követett el, ugyanis túladagolta a fogyasztószert, és ez majdnem az életébe került.

A 25 éves férfi megszállottan fogyókúrázott, és bár egyre vesztett a súlyából, nem tudott leállni a szerek szedésével. Végül negyven fokos lázzal szállították kórházba. Lewis hatalmas szerencséjének köszönhetően túlélte a gyógyszer-túladagolást, de az ő példájából okulva, jobb, ha mindenki sportolásra és orvos által ellenőrzött diétára hagyatkozik, ha veszíteni szeretne a súlyából - írja a The Sun.

Forrás: Northfoto
Napi egy orgazmus csökkenti a prosztatarák kialakulásának esélyét?http://www.life.hu/drlife/20160104-atlag-napi-egy-orgazmust-csokkentheti-a-ferfiaknal-a-prosztatarak-kialakulasanak-eselyet.htmlSok érv szól a rendszeres lepedőgyűrögetés mellett, ám a Harvard kutatóorvosai most még egyet találtak: átlagosan napi egy orgazmus állítólag 20%-kal csökkenti a prosztatarák kialakulásának esélyét. Dr. Life--Még egy ok, amiért nem kellene sokat ülnünk!http://www.life.hu/drlife/20151231-szivbetegeknek-is-art-az-ulo-eletmod-nem-csak-az-egeszsegeseknek.htmlHa a szívbeteg páciensek sok időt töltenek el üldögéléssel, például tévénézéssel, számítógépezéssel, még akkor is rosszabbodnak a kardiológiai értékeik, ha egyébként szoktak edzeni – állítják egy friss kutatásban. Dr. Life--Meglepő! A magyar egyetemisták kövérebbek, mint hittükhttp://www.life.hu/drlife/20151230-felmeres-keszult-a-magyar-egyetemistakrol-koverebbek-mint-gondoltuk.htmlSúlyproblémákkal küzd a magyar egyetemisták jelentős része - derült ki a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) felméréséből. Dr. LifeThinkstockMásnaposság ellen: 5 bevált tipp, ha túl sokat ittál előző éjszakahttp://www.life.hu/drlife/20151230-5-bevalt-tipp-masnapossag-es-macskajaj-ellen.htmlSzilveszter éjszakáján még a legkiegyensúlyozottabb alkoholfogyasztókkal is megesik, hogy sikerül a kelleténél többször nézni a pohár fenekére. Ha már megtörtént a baj, vészeld át a lehetőségekhez képest a legjobban: íme, 5 tuti tipp, ha téged is utolért a macskajaj! Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át Horgas Eszterhttp://www.life.hu/drlife/20151230-sulyos-muteten-esett-at-horgas-eszter-bele-is-halhatott-volna-ha-nem-operaljak-meg-idoben.htmlA Hungary's Got Talent gyönyörű zsűritagja súlyos műtéten esett át, ha az orvosok nem ismerik fel időben a bajt, akár bele is halhatott volna. Dr. LifeFotó: Marton Szilvia - OrigoTörőcsik Mari újabb előadást mondott lehttp://www.life.hu/drlife/20151230-torocsik-mari-lemondta-a-szolnoki-szigligeti-szinhaz-eloadasat.htmlEgészségi állapotára hivatkozva mondta le szolnoki előadását Törőcsik Mari, akiről már úgy tűnt, az elmúlt hetek viszontagságai után újra jól van. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.