Majdnem elvesztette a látását a műszempilláitól egy nő

Forrás: Thinkstock -
allergia műszempilla orvos látás ragasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susan úgy gondolta, hogy felturbózza tekintetét egy kis kiegészítővel, és emiatt majdnem elvesztette a szeme világát. 

A 37 éves nő azelőtt sosem próbálkozott műszempillával, ezért úgy gondolta, nem lenne rossz, ha végre kipróbálná, hogyan is állna rajta. A döntést később megbánta, ugyanis a ragasztó nagyon erős allergiás reakciót váltott ki: teljesen feldagadt az arca és mindkét szeme erősen könnyezni kezdett. Susant azonnal kórházba kellett szállítani - írja a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

Az orvosok megállapították, hogy a ragasztóban található anyagokat nem bírta a nő szervezete, és ha nem kezelik, meg is vakulhatott volna. A kezelés összesen 7 hónapig tartott, és a műszempillák mellett a saját szempilláit is el kellett távolítani.

Csillagszóró, pezsgő és szeretet – mi történik a lelkünkben az ünnepek után?http://www.life.hu/drlife/20160107-karacsony-a-szeretet-unnepe-januar-a-depresszioe.htmlTélen a rövidülő nappalok és a hosszú, sötét éjszakák a legtöbb emberre negatívan hatnak, különösen azokra, akik elszigeteltek és magányosak. Hol húzódik vagy egyáltalán van-e a határ az egészséges rosszkedv és a januári depresszió között? Dr. LifeThinkstockHamarosan műtik Pataky Attilát http://www.life.hu/drlife/20160108-mutik-pataky-attilat-az-edda-frontemberet.htmlAhogy írtunk már róla, Pataky Attilának súlyos gyomor- és bélfertőzése volt, amivel kórházba is került. Az énekes felesége elmondta, hogy Attilára még vár egy műtét, de az orvosok csak akkor vállalják a beavatkozást, ha kellően megerősödik. Nos, a zenész jól van, nemsokára kés alá is fekhet., hogy végleg pont kerüljön egészségügyi problémájára. Dr. Life--Infarktus gyanújával került kórházba Kárász Róberthttp://www.life.hu/drlife/20160108-infarktus-gyanujaval-kerult-korhazba-karasz-robert-a-mokka-musorvezetoje.htmlA TV2 Mokkájában idézte fel Kárász Róbert azokat a szörnyű pillanatokat, amikor néhány éve olyan rosszullétre ébredt, hogy azt hitte infarktusa van. Dr. Life--Ne! Daganat miatt műtik Janet Jacksonthttp://www.life.hu/drlife/20160106-janet-jackson-enekesnot-daganat-miatt-mutik.htmlKarácsonykor írt aggasztó üzenetet Twitter-oldalán Janet Jackson, amiben azt kérte rajongóitól: imádkozzanak érte. Most újabb hírek láttak napvilágot az énekesnő egészségi állapotáról. Dr. Life--Itt az újabb őrület: Vásárolj a babádnak vaginális magzat-walkmant!http://www.life.hu/drlife/20160105-vaginalis-magzatwalkman-hodit-a-kismamak-kozott-mar-barki-megvasarolhatja-a-babypodot.htmlMár rengeteg kutatás bebizonyította, hogy a zene jó hatással van a gyermek fejlődésére. Egy cég úgy döntött, kifejlesztenek egy terméket, amivel már magzatkorban szórakoztathatjuk a csöppséget. Dr. Life--Rosszabbul van, mint gondolták! Komoly egészségügyi gondokkal küzd Rob Kardashianhttp://www.life.hu/drlife/20151231-rob-kardashian-valosagshow-sztar-cukorbetegsege-mellett-a-vesejevel-es-a-hasnyalmirigyevel-is-gond.htmlSajnos úgy tűnik, nem csupán a cukorbetegsége jelenti az egyetlen problémát Kim Kardashian öccsénél: a nemrég kórházba került valóságshow-sztárnál további súlyos egészségügyi gondokat is megállapítottak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.