Azt hitte, hogy pattanás, pedig súlyos rákja volt

betegség műtét arc rák pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jodie Dominy azt hitte, hogy az arcán lévő elváltozás csak egy apró duzzanat, pedig egy ritka rákfajta támadta meg a szervezetét.  

A 41 éves nő eleinte azt hitte, hogy egy elkapart pattanás van az állán. Sokáig nem is foglakozott vele, de egy idő után a seb egyre nagyobb, és csúnyább lett. Amikor felkereste az orvosát, először azt mondták neki, hogy egy jóindulatú cisztáról van szó, és majd elmúlik. Jodie egy időre megnyugodott, de mivel a duzzanat nem múlt el, inkább elment egy másik klinikára is - írja a Daily Mail.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Mikor elvégezték több vizsgálatot, kiderült, hogy egy nagyon ritka rákja van, ami súlyos elváltozásokat okoz a szervezetben. Egy héttel később megműtötték, ami 9 órán keresztül zajlott, és 170 öltéssel kellett összevarrni a sebet. Bár az életét sikerült megmenteni, az arcán a hegek sosem fognak eltűnni, és most logopédushoz is kell járnia, hogy újra tökéletesen tudjon beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.