Pataky Attila kvantumérintéssel gyógyította Demcsák Zsuzsa bokaszalag-szakadását

Demcsák Zsuzsa Edda Mokka gyógyítás szünet Pataky Attila bokaszalag-szakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda énekese a TV2 Mokka műsorában vette kezelésbe Demcsák Zsuzsa lábát.

"A Mokka reklámszünetében Pataky Attila kvantumérintéssel igyekezett meggyógyítani Demcsák Zsuzsa bokáját, ugyanis a műsorvezető elárulta, tegnap edzés közben megsérült a bokája" - olvasható a TV2 Mokka című reggeli műsorának Facebook oldalán.

Forrás: TV2

Az ügyben Demcsák Zsuzsát is megkerestük, aki a Life.hu-nak elmondta, tegnap sportolás közben szenvedett balesetet. "Alám fordult a bokám, de már ott helyben elláttak - ma viszont még kezelésre kell mennem. Amikor Attila ma reggel bejött a stúdióba, látta, hogy a kanapén pihentetem a lábam, és megkérdezte, hogy mi történt. Miután beszámoltan neki a balesetről, kvantumérintéssel próbálta gyógyítani a beteg bokámat" - mondta a gyönyörű műsorvezető.

Napjainkban egyre keresettebbek az úgynevezett alternatív gyógymódok, amelyeknek nagyon sokféle változata ismert. Ezek egyike a kvantumgyógyítás, amelyet a Deepak Chopra, a világhírű orvos és író a következőképp definiált: „A kvantumgyógyítás a tudatosság egyik formájának (az elmének) azon képessége, hogy spontán módon kijavítsa a tudatosság egy másik formájában, (a testen) jelentkező hibákat." A kvantumgyógyításról és Deepak Chopra könyvéről bővebben itt olvashatsz.

Azt is elárulta, hogy nagyon értékelte a rocker jó szándékát, aki annak ellenére is fontosnak tartotta, hogy segítsen Zsuzsán, hogy az ő egészségével is problémák vannak. „Attila igazi rockerként viseli a betegségét” – tette hozzá ezzel kapcsolatban Demcsák Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.