Mentő vitte kórházba a focilegendát, Nyilasi Tibort

Forrás: MTI -
mentő csoki kórház Nyilasi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utcán lett rosszul a focilegenda, miután gyors egymásutánban felfalt vagy tizenkét szelet csokoládét.

"Mi tagadás, na­gyon szeretem a csokit, van, hogy szinte pusztítom, annyit eszem. Ezúttal viszont a csokis ostyaszelet ártott meg" – idézi fel a Borsnak a történteket a legenda, aki ma már nevet az egészen, de aznap, amikor rosszul lett, egyáltalán nem volt derűs.

Forrás: MTI

"Napközben nem nagyon eszem csokit, a reggeli futás után azonban rendszeresen be­kapok néhányat. Aznap túllőttem a célon. Nagyon jólesett az édesség, vagy egy tucatot ettem meg belőle. Aztán a SportTv-ből tartottam hazafelé, amikor rosszul lettem. Szédültem, émelygett a gyomrom, de annyira, hogy alig egy saroknyira az otthonomtól mentőt kellett hívni" – mesélte.

Az orvosok eleinte komolyabb problémára gyanakodtak, de Nyilasi el­árulta, hogy a csoki lehet a lu­das. Szörnyű állapotban volt, de majdnem elnevette magát, amikor két gyomorgörcs között autogramot kért tőle az egyik mentős - írja a lap.

„Belenéztem a tükörbe és undorodtam magamtól!” – amikor az ártalmatlan kondizás veszélyes függőséggé válikhttp://www.life.hu/drlife/20160113-bigorexia-ferfiak-es-nok-21-szazadi-testkepzavara-a-tulzott-izomepites-es-a-negativ-onkep-az-oka.htmlA konditeremben izzadva, nagy súlyokat emelgetve a férfiak nem csak tökéletesre formálják testüket nap mint nap, de tudat alatt növelik annak az esélyét, hogy testképzavaruk alakuljon ki. Modern világunkban az izomkolosszus test egyre inkább elvárt, így nem csoda, ha tízből csupán négy férfi van tisztában azzal, hogy bigorexiás. Dr. LifeThinkstockRetteg pénteki műtétjétől Pataky Attila: Újabb beavatkozás vár ráhttp://www.life.hu/drlife/20160114-pataky-attilat-penteken-mutik.htmlPataky Attilát megérintette a halál szele, de már egyre jobban van. Az énekesre még egy műtét vár, ami után remélhetőleg el is felejtheti a kórházakat. Dr. Life--8 dolog, amit nem tudtál a balkezesekrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160113-balkezesek-hajlamosabbak-bizonyos-betegsegekre-de-nem-minden-mitosz-igaz-roluk.htmlA balkezesekről több legenda és tévhit kering. Most kiderül, hogy mi igaz belőlük! Dr. Life--Emelkedett a HIV-vírus szintje Charlie Sheennélhttp://www.life.hu/drlife/20160113-charlie-sheen-szinesznel-emelkedett-a-hiv-virus-szintje.htmlEddig jól reagált a kezelésekre, ám egy új gyógymód kipróbálása után a hírek szerint rosszabbodott az állapota a Golden Globe-díjas színésznek. Dr. Life--Szövettani eredményére vár Verebes József futballedzőhttp://www.life.hu/drlife/20160113-verebes-jozsef-futballedzo-a-szovettani-eredmenyere-var-otthonaban-gyogyul-tovabb.htmlA legendás sportedző még karácsony előtt fordult orvoshoz tünetei miatt. A vizsgálat lezajlott, Verebes József jelenleg az eredményekre vár, hogy megkezdhessék a kezelését. Dr. Life--Azt hitte, hogy pattanás, pedig súlyos rákja volthttp://www.life.hu/drlife/20160112-sulyos-rakfajta-tamadta-meg-a-szervezettet-pattanasnak-hitte-pedig-tumor-volt-az-arcan.htmlJodie Dominy azt hitte, hogy az arcán lévő elváltozás csak egy apró duzzanat, pedig egy ritka rákfajta támadta meg a szervezetét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.