Retteg pénteki műtétjétől Pataky Attila: Újabb beavatkozás vár rá

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
műtét aranyér Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attilát megérintette a halál szele, de már egyre jobban van. Az énekesre még egy műtét vár, ami után remélhetőleg el is felejtheti a kórházakat.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsonykor kórházba került Pataky Attila, ahol életmentű műtéten hajtottak végre rajta. Holnap újabb beavatkozás vár az énekesre. Úgy tudni, azóta sikerült híznia pár kilót, és jobb a közérzete is. Most aranyérműtétére vár.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Amikor a kórházban voltam, és kezdett elsötétülni minden, nem voltam biztos benne, hogy nem most van vége. Azt gondoltam, ha ennyit kaptam az égiektől, ennyivel kell beérni" – mondta Pataky a tegnap reggeli Mokkában.

"Nagyon vigyázok magamra, a pénteki műtét előtt csak oda megyek, ahol nincs sok ember. Nem akarok influenzás, lázas lenni előtte. Minden erőmmel azon vagyok, hogy felerősödjek; ez, úgy érzem, sikerül is. A műtét után kéthetes alapgyógyulás következik, utána pedig a formába hozás. Keményen dolgozom azon, hogy visszakerüljek a saját megszokott életvitelembe" – mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.