Egy 18 éves, rákban elhunyt lány összefoglalta, mik a legfontosabb dolgok az életben

Forrás: Thinkstock -
boldogság élet lista utolsó szavak rák (betegség) összefoglaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Ez a titka az életnek – boldognak lenni." A rákbeteg Jess Fairclough összefoglalta, mi a teljes élethez.

A Liverpoolban élő Jess Fairclough-ot 2014-ben diagnosztizálták a rák egyik ritka, igen agresszív fajtájával.

A 18 éves lány, akiről ide kattintva nézhetsz fotót, múlt év novemberében tudta meg, hogy már csupán napjai vannak hátra: a rák ugyanis tovább terjedt, és a csontvelőjét is megtámadta. Jess a halála előtti utolsó napjaiban összeállított egy listát azokról a dolgokról, amelyeket ott, abban a pillanatban a legfontosabbnak tartott.

Forrás: Thinkstock

A következők kerültek rá:

  • Együtt lenni a családdal és a barátokkal.
  • Naplót vezetni, és felülmúlni a jóval a rosszat.
  • Olvasni, hallgatni, beszélgetni, írni, rajzolni és zenélni.
A mellrákos nő gyönyörű tetoválással fedte el a műtéti hegekethttp://www.life.hu/news/20160121-a-mellrakos-no-tetovalassal-fedte-el-a-mutet-utani-hegeket.htmlAmy rákját két évvel ezelőtt diagnosztizálták. Azóta szerencsésen felépült a betegségből, és különleges módot választott a rossz emlékeket idéző hegek elrejtésére. NewsThinkstockAz utcán halt meg Eminem sógornője - Gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/news/20160121-eminem-rapper-sogornoje-dawn-scott-az-utcan-halt-meg-valoszinuleg-drogtuladagolasban.htmlA drogfüggőséggel küzdő Dawn Scott feltehetően túladagolásban veszítette életét. News--Azt hitte, hogy pattanás, pedig súlyos rákja volthttp://www.life.hu/drlife/20160112-sulyos-rakfajta-tamadta-meg-a-szervezettet-pattanasnak-hitte-pedig-tumor-volt-az-arcan.htmlJodie Dominy azt hitte, hogy az arcán lévő elváltozás csak egy apró duzzanat, pedig egy ritka rákfajta támadta meg a szervezetét. Dr. Life--Meghalt a Kossuth-díjas hegedűművész, Devich Sándor http://www.life.hu/news/20160121-meghalt-devich-sandor-a-kossuth-dijas-hegedumuvesz.htmlMeghalt Devich Sándor Kossuth-díjas hegedűművész, a Bartók Vonósnégyes alapító tagja.A művészt 81 éves korában Budapesten érte a halál. News--Janet Jackson: "Nem vagyok rákos"http://www.life.hu/drlife/20160107-janet-jackson-enekesno-nem-rakbetegseggel-kuzd.htmlAz énekesnő elejét vette a híreszteléseknek, és közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba betegségével kapcsolatban. Dr. Life--Charlie Sheen betegsége ellenére nagyon jó bőrben vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-charlie-sheen-a-betegseg-es-a-botranyok-ellenere-nagyon-jo-kedvu.htmlA sztárt négy évvel ezelőtt diagnosztizálták HIV-vírussal, de csak néhány hónapja vállalta fel betegségét a nagy nyilvánosság előtt is. A gyógyszeres kezelések és a botrányok nem szegték a színész kedvét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.