Infarktust és tüdőgyulladást élt túl Psota Irén

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
combnyaktörés tüdőgyulladás Psota Irén infarktus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy infarktust és egy tüdőgyulladást is átvészelt a kórházban Psota Irén. A Nemzet Színésze hetek óta kórházban van, de csak annyit lehetett tudni, hogy valamilyen törés miatt kellett befeküdnie.

A Blikk információi szerint a művésznőt combnyaktöréssel vitték be a kórházba hetekkel ezelőtt, miután otthona fürdőszobájában elcsúszott. Bent azonban még több baj érte a színésznőt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A lapnak Psota Irén egyik kollégája nyilatkozott, aki rendszeresen kapja róla a híreket: "Házvezetőnője, Marika a kórházban is vele volt mindennap, és természetesen otthon is ő vigyáz rá. Úgy tudom, a körülményekhez képest jól van, másképp haza se engedték volna a kórházból. Fantasztikusan bírja a nehézségeket, úgy hallottam, jó esélyei vannak rá, hogy teljesen felépül. A kórházban egyébként infarktusa is volt, sőt egy tüdőgyulladást is elkapott, miután megoperálták a combnyaktörését. Hihetetlen, mi mindent kibír!"

A híreket egyébként Marika, Psota ápolónője is megerősítette: "Sok szörnyűségen vagyunk túl, de Irén szerencsére már jobban van. Kis segítséggel a járás is megy neki. Szerintem tavasszal a Duna-parton fog már sétálni!"

Csúnya sérüléssel szállították kórházba Gregor Bernadett fiáthttp://www.life.hu/drlife/20160120-gregor-bernadett-fiat-egy-szankobaleset-utan-mento-vitte-korhazba.htmlEgy csúnya szánkóbalesetben sérült meg a 9 éves Álmos, akit mentő vitt kórházba, hogy ellássák a sebét. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huFogadj meg 5 tippet és úgy alszol majd, mint a bunda!http://www.life.hu/drlife/20160120-tippek-amiktol-jobban-es-jobbat-fogsz-aludni-kipihentebb-leszel-masnap.htmlLegfőbb érdekünk, hogy minőségi legyen az alvásunk, hiszen ez nagyban befolyásolja életminőségünket. Íme, 5 tipp, hogy könnyebben aludj el és kipihentebben ébredj! Dr. Life--Baleset érte Csűrös Karoláthttp://www.life.hu/drlife/20160120-baleset-erte-csuros-karolat-a-madach-szinhaz-posztolta.htmlA színésznő balesetéről a Madách Színház Facebook-oldalán lehet olvasni. Dr. LifeOrigoElhagyhatta a kórházat az első magyarországi tüdőátültetésen átesett férfihttp://www.life.hu/drlife/20160120-elhagyhatta-a-korhazat-az-elso-magyarorszagi-tudoatultetesen-atesett-ferfi.htmlElhagyhatta az Országos Onkológiai Intézetet (OOI) az a férfi, akin először hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországon. Dr. Life--Így teltek Céline Dion elhunyt férjének utolsó napjaihttp://www.life.hu/drlife/20160120-celine-dion-elhunyt-ferje-rene-angelil-utolso-napjai-igy-teltek.htmlAz énekesnő egyik közeli forrása szerint Céline Dion és 3 gyermekük is otthon volt akkor, amikor René Angélil meghalt. Dr. LifeAFPImplantátum és szoptatás – Megfér egymással a két dolog?http://www.life.hu/drlife/20160119-implantatummal-is-lehet-babat-vallalni-es-szoptatni-plasztikai-sebeszt-kerdeztunk.htmlA babavárás fontos és rendhagyó dolog egy nő életében; sokszor az örömmel párhuzamosan ott munkálkodik a hiúságból fakadó gondolat: a terhességi előtt szépségét nem akarja elveszíteni az illető. Ha egy nő mellimplantátumra vágyik, az kizáró ok terhesség esetén, befolyásolja-e a szoptatást, netán káros hatással van a gyermekre? Szakértőt kérdeztünk a témában! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.