Már nyolc éve, hogy nincs köztünk Heath Ledger

Joker halál élet színész emlék Heath Ledger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt.

Egy egész világot megrázta Heath Ledger 2008. január 22-i halála. A Lovagregény, valamint a Túl a barátságon filmek főszereplője, és A sötét lovag című filmben Jokert alakító Ledger halálát drogtúladagolás okozta.

Heath Ledger Forrás: John Stanton

A közelmúltban nyilvánosságra került az a napló, amit a színész vezetett élete utolsó időszakában, újabb tervek szerint pedig még dokumentumfilmet készítenek halála előtti utolsó napjairól. Ezen a hétvégén rá emlékezünk!

Heath Ledger Forrás: InterCom
Április 4-én lett volna 36 éves Heath Ledgerhttp://www.life.hu/drlife/20150406-heath-ledger-szinesz-aprilis-4-en-lett-volna-36-eves-2008-ban-new-yorkban-lelte-halalat.htmlLedger 1979. április 4-én a nyugat-ausztráliai Perthben született egy franciatanárnő, valamint egy autóversenyző és bányamérnök fiaként. Az Oscar-díjas ausztrál színész 2008. január 22-én New Yorkban lelte halálát.Dr. LifeAFPSzívszorító sorok! Íme egy rákos anya, Heather McManamy utolsó üzenete szeretteinekhttp://www.life.hu/csalad/20151220-egy-rakos-anya-heather-mcmanamy-utolso-uzenete-szeretteinek.htmlKét évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot Heather McManamy-nál, a nő néhány nappal ezelőtt, 36 évesen feladta a küzdelmet a kórral. Búcsúzóul egy szívszorító üzenetet fogalmazott meg szeretteinek. CsaládOrigoKiköpött apja Heath Ledger 10 éves lányahttp://www.life.hu/csalad/20151029-heath-ledger-elhunyt-szinesz-lanya-matilda-egyre-jobban-hasonlit-apukajara.htmlMatilda napról napra egyre jobban hasonlít a tragikusan elhunyt színészre. CsaládNorthfotoMost bárki megnézheti, hogyan halt meg Heath Ledger http://www.life.hu/kult/20151007-heath-ledger-szinesz-halalarol-filmet-keszitettek.htmlA 2008. január 22-én véletlen gyógyszertúladagolásban elhunyt színész halála előtti óráiról készült dokumentumfilm. KultOrigoMegmutatták Heath Ledger Jokerként írt naplójáthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-heath-ledger-ongyilkos-lett-elokerult-a-jokerkent-irt-naploja.htmlElképesztő információk kerültek napvilágra a napokban, amikor is előkerült a tragikus hirtelenséggel elhunyt világhírű színész naplója.TV + SztárokOrigoTiszta apja! Hatalmasat nőtt Heath Ledger lányahttp://www.life.hu/csalad/20150929-heath-ledger-szinesz-lanya-matilda-ledger-hatalmasat-nott-alig-lehet-raismerni.htmlMindössze 2 éves volt Matilda Ledger, amikor világhírű édesapja elhunyt. Így fest most Heath Ledger és Michelle Williams közös lánya. CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.