Rékasi Károly: „Nem tudom tisztességgel ellátni a munkámat”

motorbaleset színdarab színész baleset Pikali Gerda motor Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hét hónapja annak, hogy a színész motorbalesetet szenvedett, de még mindig nem gyógyult meg teljesen - ami nagyon zavarja őt.

„Ebben a balesetben, amelynek következtében hetedik hónapja nem tudom tisztességgel ellátni a munkámat, nem tudok mozogni rendesen, s nem tudom élni az addigi életemet, nem sikerült előrelépést tenni. Egy darabig azzal hitegettem magamat, hogy a rendőrség biztosan rendkívül nagy körültekintéssel végzi a munkáját, de most már magamat sem tudom hitegetni ezzel. Csodálkozom, miért nem sikerül pontot tenni a végére” – nyilatkozta Rékasi a Blikknek.

Rékasi Károly Forrás: Hámori Zsófia/ Life.hu

Azt a mai napig nem lehet tudni, hogy ki volt a hibás, ugyanis a rendőrség nem adott ki határozatot a balesetről,

így a színész azt sem tudja ki miatt sánta a mai napig, valamint hogy ki élesztette őt újra.

„Azt mondják, halott voltam egy darabig. Első születésemnél ott volt édesanyám, akit nagyon szeretek, de a mentősöket, akik ott az aszfalton másodszor hoztak engem a világra, nem ismerem, minden tiszteletem és hálám az övék” – nyilatkozta a színész, aki már szívesen visszaülne a motorra. Habár az orvosok szerint egy év a felépülési idő, a színész már dolgozik, jelenleg két darabban szerepel, az egyikben párjával, Pikali Gerdával, akit nem szándékozik feleségül venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.