28 ujjal él a világ legkülönlegesebb asztalosa, Devendra Suthar

rekorder rekord ujj asztalos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy férfi a világon, aki igazán különleges születési rendellenességének köszönhetően került be a Guinness rekordok könyvébe: 28 ujjal él. 

Hazájában, Indiában sztárként kezelik a 28 ujjal született Devendra Suthart, aki asztalosként dolgozik. A 43 éves férfit egyáltalán nem zavarja, hogy a kezén és a lábán is több ujj van a kelleténél, sőt élvezi is, hogy az emberek odafigyelnek rá.

"Különlegesnek érzem magam attól, hogy az emberek leszólítanak, odajönnek hozzám. A gyerekek pedig egyenesen szórakoztatónak találják, amikor trükköket mutatok nekik az ujjaimmal. Szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi ujjam van, sosem vágatnám le őket" - mondta a férfi, aki még a Guinness rekordok könyvébe is bekerült.

Intim fotóval akarja felhívni a figyelmet a méhnyakrák veszélyeire Tracy Kiss modellhttp://www.life.hu/drlife/20160130-tracy-kiss-modell-intim-fotoval-akarja-felhivni-a-figyelmet-a-mehnyakrak-veszelyeire.htmlElképesztő dologra vállalkozott egy 28 éves modell, aki intim testrészét fotózta egy igazán jó ügy érdekében: így kívánta felhívni a figyelmet a méhnyakrák veszélyeire. Dr. Life--Sokkoló! Korábbi súlyának szinte felére fogyott Angelina Jolie http://www.life.hu/drlife/20160118-angelina-jolie-anorexiaja-elhatalmasodott-sosem-volt-meg-ennyire-vekony.htmlMár régóta cikkeznek a lapok kóros soványságáról, most azonban az egész világsajtó megdöbbent Angelina Jolie kinézetén, aki a Kung Fu Panda harmadik részének premierjén jelent meg minden eddiginél vékonyabban. Íme, ennyit fogyott Angelina az elmúlt évekhez képest. Dr. LifeAFPKiderült! Hasnyálmirigyrák végzett Alan Rickmannelhttp://www.life.hu/drlife/20160115-hasnyalmirigyrak-vegzett-alan-rickman-szinesszel.htmlAz egész világot sokkolta tegnap a hír, hogy 69 éves korában elhunyt a Harry Potter és az Igazából szerelem sztárja, Alan Rickman. Mint az most kiderült: a színésszel egy rendkívül gyors lefolyású hasnyálmirigyrák végzett. Dr. Life--Vérellátó: több véradóra lenne szükség http://www.life.hu/drlife/20160112-kevesen-adnak-vert-novelni-kell-a-veradok-szamat.htmlA múlt évben 405 ezer egységnyi vért adtak csupán a véradók, ami éppen csak fedezi a kórházak igényeit, vagyis növelni kell a véradók számát - jelentette ki az Országos Vérellátó Szolgálat vezetője. Dr. Life--Gálvölgyi János: "Az orvos kijelentette, hogy nem játszhatok"http://www.life.hu/drlife/20151203-rosszulleterol-vallott-galvolgyi-janos.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Gálvölgyi Jánost nemrég kórházba kellett szállítani, mert rakoncátlankodott a vérnyomása. A színész most elmesélte, mi is történt pontosan. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoTörőcsik Mari újabb előadást mondott lehttp://www.life.hu/drlife/20151230-torocsik-mari-lemondta-a-szolnoki-szigligeti-szinhaz-eloadasat.htmlEgészségi állapotára hivatkozva mondta le szolnoki előadását Törőcsik Mari, akiről már úgy tűnt, az elmúlt hetek viszontagságai után újra jól van. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.