Életmentő műtétet kellett végrehajtani Val Kilmeren

gégerák daganat rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy múltkor javulásáról cikkeztek a lapok, most kiderült, hogy Val Kilmeren életmentő műtétet kellett nemrég végrehajtani. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: a Batman sztárja gégerákkal küzd, és míg múltkor javulásáról szóltak a hírek, most arról írnak a lapok, hogy életmentő műtéten esett át. A Radar Online információi szerint rohammentővel szállították kórházba, és gégemetszést kellett rajta végrehajtani.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Felvágták az ádámcsutkáját, csövek lógtak ki a testéből, és beszélni is alig tudott az egykor sármos színész, aki sokáig titkolta, hogy gégerákkal küzd.

Még fel se fogtuk: sztárok, akiket legyőzött a rák

Alighogy észhez tértünk Lemmy Kilmister tavaly év végi halálhíre után, 2016 első heteiben máris három másik híresség vált a gyilkos kór áldozatává. Az elmúlt években azonban más sztárokat sem kímélt a rák. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.