C-vitamin infúzió Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitaminnal töltekezik Berki Krisztián, amelyhez orvosi segítséget is igénybe vett. Kislánya, Nati, aki ahogy nő, úgy lesz egyre cukibb, ide is elkísérte a híres papáját. 

"Amíg a C-vitamin kúra 7 ezres adagja lefolyik addig érzelmileg is töltődöm az én hercegnőm által" - posztolta a Facebookjára Berki.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

A kommentelők közül persze volt, aki belekötött a macsóba, de Krisztián visszavágott az őt kritizálóknak.

"Nem tudod nagyképűségedben mit tegyél. De hidd el megkapod a megérdemelt sorsodat te nagyágyú, kipisiled, de ez neked nem számít!" - írta egy úr.

"Mint látja, én pontosan tudom, hogy mit tegyek, ezért teszem.... Ön nem tud mit kezdeni azzal amit én teszek" - vágott vissza szellemes Krisztián.

Még egy ok, amiért nem érdemes energiaitalt innunkhttp://www.life.hu/drlife/20160129-az-energiaital-bizonyitottan-emeli-a-vernyomast-kutatasok-szerint.htmlA kutatók statisztikailag szignifikáns vérnyomás-emelkedést dokumentáltak azoknak a fiataloknak a körében, akik megittak egy doboz kereskedelmi forgalomban lévő energiaitalt. Dr. Life--Rákot okozhat a túlzásba vitt evéshttp://www.life.hu/drlife/20160131-hogyan-okozhat-rakot-a-tulzasba-vitt-eves.htmlA túl nagy mennyiségű kalória a legújabb kutatás szerint kikapcsolja az egyik hormont a bélrendszerben, amely normál esetben gátolja a daganat kialakulását.Dr. LifeThinkstockCsak a mai napod éld túl: Januárban hal meg a legtöbb emberhttp://www.life.hu/drlife/20160131-januarban-hal-meg-a-legtobb-ember.htmlHa csak a hónapokat vesszük alapul, januárban van a legnagyobb esélye annak, hogy meghal az ember. Miért is? Az egyik fő ok egyszerű: a hideg, míg más okok jóval komplexebbek. Dr. Life--Életet menthet a szódabikarbóna?http://www.life.hu/drlife/20160131-eletet-menthet-a-szodabikarbona-kutatas.htmlSokan csak a sütemények és torták hozzávalójaként gondolnak a szódabikarbónára, pedig a legújabb kutatás azt mutatja, hogy az összetevő ennél sokkal fontosabb szerepet is játszhat: életeket menthet. Dr. LifeThinkstockAlkoholizálás miatt kellett elhagynia az idősek otthonát Som Lajosnakhttp://www.life.hu/drlife/20160130-alkoholizalas-miatt-kellett-elhagynia-az-idosek-otthonat-som-lajosnak.htmlAz átmeneti idősek otthonából az édesanyjához költözött Som Lajos. A zenészt azonban a mamája is kitagadta. Dr. Life--Alkoholizálás miatt kellett elhagynia az idősek otthonát Som Lajosnakhttp://www.life.hu/drlife/20160130-alkoholizalas-miatt-kellett-elhagynia-az-idosek-otthonat-som-lajosnak.htmlAz átmeneti idősek otthonából az édesanyjához költözött Som Lajos. A zenészt azonban a mamája is kitagadta. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.