Úristen! Steiner Kristóf botoxoltat?

Forrás: Instagra,/Steiner Yosef Kristóf -
botox injekciós tű szépészeti beavatkozás Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sztár Instagramján pózol homlokán egy tűvel - éppen egy cikket ír ugyanis a villámgyors szépészeti beavatkozásokról, és ehhez gyűjt anyagot.

Vajon Kristóf tényleg bevállalta a botoxot, vagy csak a cikk kedvéért provokál egy fecskendővel az arcában? Mindenesetre az extrém kép sokak érdeklődését felkelti majd. Az egykori műsorvezető mindig bevállalja a kényesebb témákat is.

Forrás: Instagram/Steiner Kristóf
Judy: „Úgy gondoltam, mindenki szörnynek lát”http://www.life.hu/drlife/20160202-judy-a-groovehouse-enekesnoje-18-evvel-ezelotti-baleseterol-es-35-plasztikai-mutetjerol-meselt.htmlA Groovehouse énekesnőjét közel 20 évvel ezelőtt érte súlyos baleset, aminek következtében 35 plasztikai műtét várt rá. Judy sokszor és sok helyen mesélt már erről az embert próbáló időszakról, de most úgy érzem, sikerült igazán megnyílnia és az akkori lelki fájdalmairól mesélni. Dr. Life--48 kilóra fogyott Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/drlife/20160204-galambos-lajos-mulatos-sztar-felesege-48-kilora-fogyott.htmlA nemrég szabadult mulatós zenész feleségének állapotáról sokat és sokszor lehetett hallani a sajtóban a tavaly történt letartóztatásuk után. Galambos Lajos nemrég reagált az ezzel kapcsolatos hírekre. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoRákellenes világnap: Újabb áttörés a halálos kór megelőzésébenhttp://www.life.hu/drlife/20160203-hpv-vezeto-halalok-magyaroeszagon-ujabb-vakcina-erheto-el.htmlA méhnyakrák mostanra vezető haláloknak számít Magyarországon: évente 1000–1200 nőnél diagnosztizálják, és az érintettek fele életét veszti a daganatos megbetegedés miatt. A magas esetszám ellenére a magyarok ötöde nem hallott még a betegség megelőzésének módjairól, valamint az okozó vírus terjedéséről. A február 4-i rákellenes világnap kapcsán górcső alá került a betegség. Dr. LifeThinkstockKirály L. Norbi gyógyíthatatlan beteghttp://www.life.hu/drlife/20160204-kiraly-l-norbi-az-rtl-klub-x-faktor-sztarja-gyogyithatatlan-beteg-egy-szuletesi-rendellenesseg-miatt.htmlAz X-Faktor sztárja egy születési rendellenesség miatt, hatalmas fájdalmakkal küzdött és kiderült a jövőben jobban oda kell figyelnie magára. Dr. Life--Teljesen tönkretette a lány arcát a kezelés: Sosem lesz már önmaga!http://www.life.hu/drlife/20160202-elcsufitottak-az-arcat-egy-kezeles-soran-a-kulseje-mar-nem-lesz-a-regi-foto-az-esetrol.htmlAnnak ellenére, hogy a 26 éves lány gyönyörű bőrrel rendelkezett, mégsem volt teljesen elégedett önmagával. Elment egy méregdrága szépészeti beavatkozásra, ahol igencsak elcsúfították őt. Dr. Life--Mérgező tea receptje terjed a netenhttp://www.life.hu/drlife/20160202-gyogyszer-betegseg-megfazas-tiszafatea-eletveszelyes-mergezes.htmlAz interneten jelent meg a tiszafatea receptje, amit köhögés ellen javasolnak, ám felhasználása semmilyen formában nem javasolt, ugyanis életveszélyes mérgezést okozhat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.