Mentális zavarral küzdő beteg lett Katie Holmesból

filmszerep mentális betegség bipoláris zavar Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bipoláris zavar és szerelem a pszichiátrián - Katie Holmes eddig még ismeretlen oldalát mutatja meg legújabb filmjében, a Touched With Fire-ben.

Egy kis ízelítő jelent meg Katie Holmes legújabb filmjéből az E! News oldalán. A színésznő, akit nemrég elképesztő formában kaptak lencsevégre forgatás közben, egy bipoláris zavarral küzdő nőként láthatjuk viszont a Touch With Fire-ben, ahol a pszichiátrián beleszeret egy másik, szintén mentális zavarokkal küzdő betegbe.

A film február 12-én debütál a külföldi mozikban, itthoni megjelenéséről egyelőre nincs hír.

Öt sztár, aki megtapasztalta a bipoláris zavar sötét bugyrait

A depressziót a mentális betegségek "náthájának" tartják, számos embert érint élete során. A pszichiátria figyelmének középpontjában manapság mégis inkább a bipoláris zavar áll. A betegség pontos okát még nem tudták kimutatni, de sok esetben szoros összefüggést mutat a beteg kreativitásával, karizmájával, lendületével is. Nem egy olyan sztárról tudunk, akik testközelből élték át, vagy élik a mai napig a bipoláris zavarral járó érzéseket. A Life.hu cikkéért katttints ide!

Pánikroham, depresszió és étkezési zavar - 3 sztár, aki megjárta a poklok pokláthttp://www.life.hu/drlife/20160204-emma-stone-jk-rowling-demi-lovato-panikrohammal-depresszioval-es-etkezesi-zavarral-kuzdottek.htmlHiába élünk a 21. században, hiába tűnik úgy, hogy bármit megoszthatunk bárkivel, a mentális problémákról beszélni a mai napig amolyan tabutémaként tekintünk. Íme 3 híresség, aki szembenézett a démonjaival, és ország-világ előtt vállalta is őket remélve, hogy ezzel segítenek másokon. Dr. Life--„Kicsit olyan ez, mint a Vészhelyzetben” – A pózolás helyett az ápolónői pályát választotta a modellhttp://www.life.hu/drlife/20160204-nemeth-franciska-a-modellbol-lett-apolono-interju.htmlNémeth Franciska harmincévesen jutott el arra a szintre, hogy hajlandó lenne modellkarrierjét teljesen háttérbe szorítani és gyerekkori álmának szentelni minden figyelmét. A lány ápolónőként akar érvényesülni a jövőben, mesélt a Vészhelyzet-szerű szituációkról, a burnout-ról és a két hivatás kontrasztjáról is. Dr. Life--Úristen! Steiner Kristóf botoxoltat?http://www.life.hu/drlife/20160204-steiner-kristof-egykori-musorvezeto-szepeszeti-beavatkozasra-vallalkozott.htmlA fiatal sztár Instagramján pózol homlokán egy tűvel - éppen egy cikket ír ugyanis a villámgyors szépészeti beavatkozásokról, és ehhez gyűjt anyagot. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: Amibe energiát invesztálunk, azt komolyabban fogjuk vennihttp://www.life.hu/drlife/20160204-online-tanacsadas-elonyei-es-velejaroi-a-pszichologus-pasi-szemevel.htmlAki került már váratlan, megrázó helyzetbe, esetleg megélt szorongást, depressziót, pánikrohamot vagy bármi lelki problémát, az tudja, hogy néha egyszerűen nincs kecmec: segítségre van szükség. Dr. LifeThinkstockZika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--Rossz hírek érkeztek Schumacherrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160204-rossz-hirek-erkeztek-schumacherrol.htmlLuca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke rossz híreket kapott Michael Schumacherről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.