Nem akarták megvizsgálni az orvosok, most az életéért küzd a 27 éves Laura

Forrás: Instagram/Laura Saull -
tünet mellrák vizsgálat orvos rák (betegség) visszautasítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura Saull panaszait saját bevallása szerint figyelmen kívül hagyták orvosai, mert véleményük szerint túl fiatal volt még ahhoz, hogy rákos legyen. A fiatal nőnél áttétes mellrákot diagnosztizáltak.

Laura Saull a mellén észrevett elváltozások miatt fordult először háziorvosához - írja a The Sun magazin.

Forrás: Instagram

A 27 éves nőnek, aki 11 éves volt, amikor az édesanyja elhunyt rákban, azonban további vizsgálatok helyett szorongásoldókat írt fel a szakember. Hiába kért további vizsgálatokat, az orvos azt mondta: túl fiatal még ahhoz, hogy rákja legyen. Hat hónappal később harmadik stádiumban lévő mellrákot diagnosztiztálak nála.

Forrás: Instagram/Laura Saull

Szeretném, ha az orvosok is megértenék, hogy azért mert valaki fiatal, még lehet súlyos beteg

Csak abban bízhatok, hogy olyan méltósággal és humorral viselem majd az utolsó időszakot, mint az édesanyám.

Mell- és petefészekrák: öröklődő tragédia

A BRC1 és BRC2 gének felelősek a generációkon végigvonuló mell- és petefészekrákok nagy részéért. Híres színésznőktől egészen az átlagos háziasszonyokig bárki hordozhatja, ám a korai felismerés többségüket megmentheti a rák kialakulásától vagy végzetessé válásától. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.