Összefirkálták a rákban elhunyt lány koporsóját

Forrás: Imgur / Unbrella -
leukémia koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura Hillier osztálytársai és családja úgy gondolta, hogy megható és szokatlan módon búcsúztatják el a leukémiában elhunyt lányt.

A 18 éves Laura Hillier évekig küzdött a leukémiával, de január 20-án legyőzte a betegség. A barátai és a családja ekkor döntötték el, hogy

utolsó üzeneteiket a koporsójára írják.

A koporsójáról készült képet az egyik osztálytársa töltötte fel az Imgurra Forrás: Imgur / Unbrella

Barátai és családja többek között ezekkel a feliratokkal búcsúztak a lánytól:

"Laura, miattad leszek jó."

"Miattad fogok énekelni. Szeretlek, Emma."

"Most már az angyaloknak énekelsz."

"Laura, addig énekelek, amíg egy nap megint együtt énekelhetünk."

A Kanadában élő lány évekig várt egy őssejtbeültetésre, és tavaly júliusban több donor is akadt, de kórházi ágy híján a lány várólistára került. A családja hiába tett meg mindent, hogy egy másik kórházba kerüljön, Kanadában mindenhol várólistára kerültek.

Végül augusztusban sikerült elhelyezni egy kórházban, ahol meg is műtötték, de a rák novemberben visszatért, ezért a lány csak hónapokkal később, januárban jöhetett ki a kórházból.

Úgy tűnt, állapota jobbra fordult.

A lánynak január 18-án egy kiegészítő kezelésre kellett volna Kaliforniába utaznia, de olyannyira legyengült, hogy félő volt, hogy szervezete nem bírja ki az utat. Még azon a héten meghalt, január 30-án temették el - írja a Mashable.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.