Sebek és kiütések borítják kisgyerekek testét a víztől

fotó kisbaba gyerekek Ausztrália kórház kiütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál Broken Hill város lakói több hónapja szenvednek már súlyos kiütésektől, és egy helyi orvos szerint ennek oka az ottani víz magas sótartalma lehet. Több szülő már fürdetni sem meri a gyermekét. 

Ramu Nachiappan, a közösség egyik egészségügyi dolgozója szerint eddig is többen küzdöttek bőrbetegségel a településen, de ilyen súlyosakat még soha nem tapasztalt. Az elmúlt egy évben ugrásszerűen megnövekedett a kiütéses emberek száma, köszönhető a város vízének - írja a Buzzfeed.

Kiütés egy kisbaba fején Forrás: Facebook/Tina Grillett

Több turistát is kórházba kellett szállítani, mert zuhanyzás után vörös és sebes hólyagok jelentek meg a testükön. A hatóságok egyelőre tehetetlenek, és sokan már el is hagyták Broken Hillt a gondok miatt.

Súlyos mentális betegségtől szenvedett Marilyn Monroe?http://www.life.hu/drlife/20160216-marilyn-monroe-szineszno-sulyos-mentalis-betegsegtol-borderline-szemelyisegzavartol-szenvedett.htmlIngadozó, bizonytalan és meggondolatlan - röviden így jellemezhető minden idők egyik leghíresebb színésznője egy nemrég megjelent kötetben, amelyben személyi zavarával foglalkozik a tudományos újságíró, Claudia Kalb. Dr. LifeOrigoMinél több a szexpartnerünk, annál kevesebb az esélyünk a rákra?http://www.life.hu/drlife/20160215-minel-tobb-szexualis-partnere-van-egy-nonek-annal-kevesebb-az-eselye-a-szajuregi-rak-kialakulasara.htmlÁllítólag minél több férfival volt dolga egy nőnek, annál kisebb az esélye, hogy szájüregi vagy torokrák alakul ki nála. Dr. Life--6 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a toxikus sokk szindrómárólhttp://www.life.hu/drlife/20160215-toxikus-sokk-szindroma-jellemzoi.htmlHirtelen robbant be a köztudatba ez a betegség, amit a tamponhasználattal hoztak összefüggésbe. Súlyos és veszélyes lehet, ráadásul nem csak a nőket érinti! Dr. LifeThinkstockÍme, 33 dolog, amitől te is boldogabb lehetsz!http://www.life.hu/drlife/20160211-ha-ezeket-a-dolgokat-teszed-sokkal-jobb-lesz-az-eleted-pontok-melyeket-te-is-fogadj-meg.htmlA kutatás, melyből az derült ki, hogy akár hétköznapi tevékenységek is kiválthatnak belőlünk földöntúli örömet, öt évig tartott. Több tízezer ember vett részt a dologban, a végeredmény pedig igen tanúlságos. Dr. Life--Kiengedték a kórházból Lamar Odom kosárlabdasztárthttp://www.life.hu/drlife/20160211-lamar-odom-kosarlabda-jatekost-kiengedtek-a-korhazbol.htmlA jelek szerint felgyógyult Lamar Odom, aki tavaly október óta kórházban volt. Az NBA-sztárra akkor négy nap dorbézolás után eszméletlen állapotban találtak rá egy nevadai bordélyházban. Dr. Life--Íme az első európai Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzetthttp://www.life.hu/drlife/20160211-pablo-pineda-down-szindromas-es-lediplomazott.htmlPablo Pineda az első Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzett Európában, ráadásul az egyetemen nem kért semmilyen külön segítséget, ugyanúgy jegyzetelt és tanult, mint mások. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.