Öt aranyércsomót műtöttek ki Pataky Attilából

"Forrás: MTI/Zih Zsolt " -
műtét aranyér Pataky Attila énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú lábadozás után az énekes végre fellélegezhet. Decemberben egy életmentő beavatkozásra volt szükség nála, ma már viszont csak egy rossz emlék a műtét. 

"Egy vírusos hasmenéssel kezdődött az egész" - idézte fel Attila a Hot! magazinnak. És bár ekkor már be volt írva aranyérműtétre, gyors beavatkozásra volt szükség, mivel a sztár percek alatt közel két liter vért veszített. Egy gép segítségével három csomót, gumigyűrűzéssel pedig még kettőt távolítottak el az énekesből. Ma már sokkal jobban van, és bizakodó a jövővel kapcsolatban.

Forrás: MTI/Zih Zsolt
Életveszélyes sérüléseket okozhat a 328 kilós nő túlsúlyahttp://www.life.hu/drlife/20160218-ashley-bratcher-328-kilos-no-tulsulya-miatt-eletveszelyben-van.htmlAshley Bratcher számára az olyan mindennapi tevékenységek is gondot okoznak, mint a fürdés: a 26 éves egygyerekes anyuka attól fél, hogy extrém túlsúlya miatt betöri a fürdőszoba padlóját vagy a kádat, és ennek következtében súlyos sérüléseket szenved. Dr. Life--Férje ápolja legendás színésznőt, Csűrös Karoláthttp://www.life.hu/drlife/20160217-csuros-karolat-szinesznot-ferje-apolja-mert-eppen-otthonaban-labadozik-bokaszalag-szakadasa-utan.htmlJanuári balesete óta még otthonában lábadozik a legendás színésznő. A Mokkában telefonon érdeklődtek az állapota felől. Dr. LifeOrigoÚristen! Így fog kinézni Hódi Pamela idősen!http://www.life.hu/drlife/20160216-hodi-pamela-megmutatta-hogyan-fog-kinezni-idos-koraban.htmlEgy alkalmazás segítségével bárki megnézheti, hogyan fog majd kinézni idős korában. Hódi Pamela is kipróbálta, és az eredményt rajongóival is megosztotta. Dr. Life--Összefüggés lehet az anális szex és a széklet-inkontinencia között http://www.life.hu/drlife/20160215-analis-szex-miatt-alakulhat-ki-szekletinkontinencia.htmlEgy új tanulmány szerint már akkor is nagyobb eséllyel alakulhat ki szivárgás, ha csak egyszer engedted partneredet a hátsó bejáraton közeledni. Dr. LifeThinkstockHoppá! A hús-vér Barbie baba élete elég műanyaghttp://www.life.hu/drlife/20160212-ugy-nez-ki-ez-a-22-eves-lany-mint-egy-barbie-baba.htmlKinevetik, kigúnyolják, a pasik nem akarnak vele randizni, de még a családja sem mászkál vele szívesen az utcán. Úgy tűnik a 22 éves Hannah élete nem is olyan csodás, pedig saját bevallása szerint a természet áldotta meg Barbie baba-vonásokkal. Dr. LifeOrigoBörcsök Enikő: "Kétszer majdnem megöltek"http://www.life.hu/drlife/20160212-borcsok-eniko-ketszer-majdnem-meghalt.htmlBörcsök Enikőnek kétszer volt vesetranszplantációja, az élete perceken múlott. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.