„Már tudom, hogy kerülhető el a rák” - Egy férfi igaz története

Forrás: Thinkstock -
prosztatarák betegség történet napidoktor rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanulságos történet egy rákot túlélt férfiről. 

"70 éves férfi vagyok. Az orvosi biopsziát követően E-coli fertőzés alakult ki nálam – 4 napon át, 40 fokos lázzal küzdöttem, majdnem belehaltam. Ilyenkor a prosztataspecifikus antigén (PSA) szint drasztikusan megemelkedik. Az ösztrogén dominancia és húgyúti fertőzés miatt hyperplázia lép fel, majd rákos sejtképződés, prosztata megnagyobbodás.

Méhpempő Forrás: Thinkstock

Nálam segítséget jelentett az ösztrogén dominancia és a húgyúti fertőzése elkerülése. Az alkoholfogyasztást és a cukrot mellőztem, a tej- és a kenyér fogyasztását is drasztikusan lecsökkentettem. Rendszeresen szedtem méhpempőt (acetil kolin). Parlagfű teát ittam, gyakran ettem zellert és petrezselymet, valamint alkalmaztam a ganoderma gombát is." Az étrend mellett mit javasol még az érintett és mitől alakulhat ki a prosztatarák? Kiderül a Napidoktor.hu cikkéből!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.