Nika makacs betegséggel küzd

Forrás: Penziás Nikolett/MTVA -
A Dal 2016 Nika Eurovíziós Dalfesztivál hangszál Veres Mónika vírus beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagy erőbedobással készül A Dal 2016 középdöntőjére, de egy vírus megnehezíti számára a próbákat.

Nika ígéri, hogy szombatra újra a régi lesz, hiszen minden vágya, hogy bejusson a döntőbe és onnan már csak egy lépés az Eurovíziós Dalfesztivál.

Forrás: TV2

„Egy ilyen megmérettetésre az ember mindig feszülten készül, és nem hiányzik hozzá egy betegség, nekem viszont sikerült felfáznom, méghozzá alaposan" - kezdte Nika. „Pár napja kezdődött, hazamentem két forgatás között, hogy pihenjek egy órát, mert éreztem, hogy bújkál bennem valami. Amikor felkeltem, már fájdalmaim voltak, és be is lázasodtam. Most nagyon gyenge vagyok, de igyekszem összeszedni magam. Anyukám nagyon félt, mert eddig a nagyobb versenyek előtt - mint a Voice vagy a Sztárban sztár - mindig gégegyulladást kaptam. Most viszont nem hagyom magam, mindent megteszek a gyógyulásért. Hiszem, hogy ennek lelki okai is voltak, de ma már sokkal biztosabb vagyok magamban, és fantasztikus csapat vesz körül, ezért bízom benne, hogy szombaton képes leszek színpadra állni!" – mondta az énekesnő.

Ferenc pápa megengedné a fogamzásgátlásthttp://www.life.hu/drlife/20160219-ferenc-papa-a-zika-virus-terjedese-szerint-is-fontos-a-fogamzasgatlas-abortusz-nem-megengedett.htmlFerenc pápa elég merész nyilatkozatot adott a minap. Szerinte a gyógyszerhasználat fontos, de az abortusz nem megengedett. Dr. Life--Agyvérzést okozhat a túl sok alvás?http://www.life.hu/drlife/20160219-a-tobb-mint-8-oras-alvas-agyverzest-okozhat-egy-kutatas-szerint.htmlA napi 8 óránál tovább tartó alvás sokkal károsabb az egészségre, mint az ennél rövidebb alvásidő - állítja egy új amerikai kutatás eredménye.Dr. Life--A Pszichológus Pasi – Csak semmi pánik, különben pokol lesz az életed! http://www.life.hu/drlife/20160218-a-pszichologus-pasi-tanacsai-panikroham-ellen.htmlA pánikbetegség ma már szinte népbetegség! Észrevétlenül kezdődik, akár éveken át lappang, és gyakran a legváratlanabb helyzetben, hirtelen mutatkozik meg, és onnantól pokollá teheti az ember életét. Akinek ilyen rohama van, az a legkevésbé sem a közönségnek produkálja magát, ellenkezőleg: zárt ajtók mögött, a legbiztonságosabb közegben is szenvedhet, mint a kutya. Dr. LifeThinkstockÖt aranyércsomót műtöttek ki Pataky Attilából http://www.life.hu/drlife/20160218-pataky-attila-aranyer-mutetje-nem-zajlott-siman-ot-csomot-tavolitottak-el-mutet.htmlHosszú lábadozás után az énekes végre fellélegezhet. Decemberben egy életmentő beavatkozásra volt szükség nála, ma már viszont csak egy rossz emlék a műtét. Dr. Life--Bátor tettre szánta el magát a méhnyakrákos Heather Keatinghttp://www.life.hu/drlife/20160217-heather-keating-a-mehnyakrakkal-kuzdo-lany-megosztotta-tortenetet.htmlA 24 éves nő azt szeretné, ha senkinek nem kellene olyan megpróbáltatásokon keresztülmennie, amilyeneken neki kellett. Dr. Life--Mi történik a testeddel szakításkor? Íme, a tudományos magyarázathttp://www.life.hu/drlife/20160216-mi-tortenik-a-testeddel-szakitaskor-ime-a-tudomanyos-magyarazat.htmlA szerelem valóban úgy hat ránk, akár a drog: az I Fucking Love Science által lehozott tanulmány szerint szerelmi csalódás után ugyanazokat a tüneteket produkálja testünk, mint elvonáskor, sőt, akár fizikai fájdalmat is érezhetünk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.