műtéti beavatkozás Rózsa György kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kénytelen volt kés alá feküdni Rózsa György, ugyanis már hetek óta gerincfájdalmak kínozták, és a helyi kezelések sem segítettek. Nem kizárt, hogy az elmúlt évben történt két tragédia is hatással volt Rózsa állapotára: meghalt öccse és édesanyja is. 

"A világ legjobb betege vagyok, zokszó nélkül teljesítek minden kérést. Még a kórházi kosztot is szeretem. A hozzátartozóimnak is megtiltottam, hogy ételt hozzanak nekem, ennek köszönhetően fogytam is pár kilót, ami egyébként orvosi előírás" - mesélte Rózsa György a Borsnak.

A lap szerint a televízióst nemrég gerincsérvvel operálták meg, és jelenleg is a kórházban lábadozik. Lánya, Csilla mindennap látogatja, és reméli, hogy hamarosan hazamehet az édesapja.

Rózsa György a világ legjobb betegének tartja magát Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A három gerinc­sérvemből egyet operáltak meg, a másik kettő egyelőre nem szorul orvosi beavatkozásra és gyógytornával küzdök azért, hogy ez így is maradjon" – árulta el a lapnak Rózsa, aki a műtétjének másnapján már lábra is állt, igaz egy gyógytornász is segített neki.

Most hónapokig tartó rehabilitáció következik, később pedig burmai útját, amelyre éppen a kórházba kerülés napján indult volna, ősszel bepótolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.