A nadrágzsebben tartott telefon árthat a férfiak nemzőképességének

Forrás: Getty Images -
nemzőképesség spermium férfi nadrág tárolás zseb egészség telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemrég készült kutatás szerint azok a férfiak, akik nadrágjuk elülső zsebében tartják telefonjukat, nagymértékben károsítják nemzőképességüket.

Érdemes még egyszer átgondolni, hol tartjuk a telefonunkat a nap folyamán. Egy izraeli kutatás szerint azok a férfiak, aki nadrágjuk elől lévő zsebeiben, a férfiasságuktól nem messze tárolják a telefonjukat huzamosabb ideig, konkrétan „megfőzik" a spermáikat, ezzel pedig jelentősen károsodhat a nemzőképességük.

Forrás: Getty Images

A Haifai Egyetem orvosprofesszorai 100 férfi egészségi állapotát követték nyomon egy éven át, amely alapján megállapították, hogy azok, akik az ágyékukhoz közel eső helyen tárolják telefonjukat, 47 %-kal nagyobb valószínűséggel voltak később nemzéssel kapcsolatos gondjaik, mint azoknak, akik más egyéb helyen tartották.

A kutatók vélekedése szerint a telefon okozta elektromágneses hullámok hathatnak negatívan a spermiumok egészségére.

Agyvérzést okozhat a túl sok alvás?http://www.life.hu/drlife/20160219-a-tobb-mint-8-oras-alvas-agyverzest-okozhat-egy-kutatas-szerint.htmlA napi 8 óránál tovább tartó alvás sokkal károsabb az egészségre, mint az ennél rövidebb alvásidő - állítja egy új amerikai kutatás eredménye. Dr. Life--Csak a szüléskor tudta meg, hogy gyereket várhttp://www.life.hu/drlife/20160219-charlotte-bryant-terhessege-csak-a-szuleskor-derult-ki-nem-tudott-rola-hogy-terhes.htmlCharlotte Bryant a kórházból üzent párjának, így közölte vele, hogy apa lett. Dr. Life--Sportolás közben szenvedett sérülést Bódi Sylvihttp://www.life.hu/drlife/20160218-bodi-sylvi-egykori-playmate-es-szorfoktato-szemheja-lila-lett-egy-sportserules-miatt.htmlAz egykori playmate, aki mostanában szörfoktatóként járja a világot, képmegosztó oldalán számolt be a történtekről. Dr. Life--Súlyos mentális betegségtől szenvedett Marilyn Monroe?http://www.life.hu/drlife/20160216-marilyn-monroe-szineszno-sulyos-mentalis-betegsegtol-borderline-szemelyisegzavartol-szenvedett.htmlIngadozó, bizonytalan és meggondolatlan - röviden így jellemezhető minden idők egyik leghíresebb színésznője egy nemrég megjelent kötetben, amelyben személyi zavarával foglalkozik a tudományos újságíró, Claudia Kalb. Dr. LifeOrigoÚjra megműtteti melleit Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/drlife/20160209-nicole-kidman-szineszno-megmutteti-a-melleit.htmlA színésznő a hírek szerint nem szeretne semmilyen veszélyes anyagot a testében, ezért úgy döntött, kiveteti a néhány évvel ezelőtt beültetett mellimplantátumait. Dr. Life--Visszatért a kifutóra az összeégett testű modell, Julius Gerhardt http://www.life.hu/drlife/20160208-julius-gerhardt-hamburgi-modell-testenek-90-szazaleka-osszeegett-de-visszatert-a-kifutora.htmlEgy szerencsétlen baleset folytán testének 90 %-a összeégett a hamburgi származású modellnek. Julius Gerhardt azonban nem keseredett el, ma pedig már újra a legnagyobb márkákkal dolgozik együtt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.