Elhunyt Cara McCollum, a szépségkirálynő, aki autóbalesetet szenvedett

Forrás: Facebook/Cara McCollum -
halál szépségkirálynő Cara McCollum baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, múlt hétfőn a 24 éves Cara McCollum éppen hazafelé tartott, amikor autójával súlyos balesetet szenvedett. Miss New Jersey eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a jármű felett, és egy fának csapódott.

A rendőrség korábbi nyilatkozata szerint a lány nem volt bekötve, de nem fogyasztott alkoholt mielőtt volán mögé ült volna. Az orvosok mindent megtettek annak érdekében, hogy megmentsék az életetét, de a szépség nem élte túl a történteket - tájékoztat a nydailynews.

Forrás: Facebook/Cara McCollum

A szépségkirálynő tavaly végzett a Princeton Egyetemen. Halálhírét a barátai jelentették, akik azt is elmondták, hogy Cara a halála előtt felajánlotta a szerveit.

Meglepő bejelentés! Kés alá fekszik Lolahttp://www.life.hu/drlife/20160222-lola-enekesno-meglepo-bejelentest-tett-kes-ala-fekszik-szemmutete-lesz.htmlElképesztő bejelentést tett nyilvános közösségi oldalán a szépséges énekesnő. Nem akármilyen műtétre vállalkozik... Dr. Life--"Remélem, egyszer megcsörren a telefon, és Michael szól, hogy ugorjak át"http://www.life.hu/drlife/20160213-willi-webert-remeli-egyszer-csak-megcsorren-a-telefon-es-michael-szol-hogy-ugorjon-at.htmlMichael Schumacher egykori segítőjét, Willi Webert kitiltották a hétszeres világbajnok otthonából. Pedig ő elvárná, hogy a család elárulja az igazságot. Dr. LifeOrigo„Már tudom, hogy kerülhető el a rák” - Egy férfi igaz történetehttp://www.life.hu/drlife/20160219-egy-ferfi-kuzdelme-a-prszotatarakkal-igaz-tortenet.htmlTanulságos történet egy rákot túlélt férfiről. Dr. LifeThinkstockRossz a memóriád? Ráfoghatod a télre!http://www.life.hu/drlife/20160222-hatassal-vannak-az-agyunkra-az-evszakok.htmlTudtad, hogy agyunk működését befolyásolják az évszakok? Egy belga kutatás bizonyítja, hogy igen! A kutatók szerint ugyanis az évszakok hatással vannak a memóriánkra, és a koncentrációs képességünkre is. Dr. LifeOrigoHihetetlen! Ennél a lánynál az orgazmus ájulást okozhttp://www.life.hu/drlife/20160222-a-nevetes-benulast-okoz-az-angliaban-elo-lanynal.htmlA 16 éves lány ritka rendellenességben szenved, aminek következtében valahányszor orgazmust él át, vagy valamilyen egyéb intenzív érzelem – például düh, meglepődés vagy öröm – éri, azonnal összeesik. Dr. Life--Élő adásban ájult el a meteorológushttp://www.life.hu/drlife/20160221-elo-adasban-ajult-el-a-meteorologus-bbc-rachel-mackley.htmlRachel Mackley, a BBC meteorológusa szombaton este adásban lett rosszul. A fiatal nő érezte, hogy nincs jól: "Nagyon sajnálom, el fogok ájulni" - szólt a kollégáinak, és megtántorodott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.