Jellegzetes embertípusok, akik minden irodában ott vannak

Forrás: giphy.com -
Iroda személyiség ember munkatárs embertípus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden munkahely más, azonban egyes dolgokban lehet párhuzamot vonni: például a személyiségtípusokban. Íme, 5 jellegzetes embertípus, akik biztosan minden irodában megtalálhatóak.

1. A nácisztikus

Számára az a legfontosabb, hogy mindenki imádja és tisztelje, végtelen jogosultságérzete van és a manipuláció nagymestere: semmitől sem riad vissza céljai elérése érdekében. Sokan közülük elbűvölő karakterek, mások primadonnák, de mindkét típus tudja, hogyan használjon ki másokat és alacsonyítsa le az ellenségeit.

Forrás: giphy.com

2. A dühöngők

Minden egyes konfliktust úgy kezelnek, hogy meggyanúsítanak, letámadnak, megaláznak és megszégyenítenek másokat, és óriási dühkitörések kíséretében kritizálják azt, ami nem tetszik.

3. A bűntudat-turisták

Az örök mártírok: állandóan látványosan szenvednek, sóhajtoznak, nagydobra verik, milyen áldozatokat vállaltak,míg el nem érik, hogy áldozatuk bűntudattól telve meg ne tegye azt, ami az ő érdekük.

A manipulációt mesteri szinten űzik.

4. A passzív-agresszív

A dühösek közeli rokona lelki értelemben, csak ők nem balhéznak vagy hisztiznek, hanem egy finom mosoly kíséretében, higgadtan és udvariasan teszik meg mindazt, amit hasonló természetű társaik.

Forrás: giphy.com

5. A pletykafészek

Azzal igyekszik magát szerethetővé és nélkülözhetetlenné tenni, hogy állandóan szaftos pletykákat terjeszt és bensőséges információkat oszt meg másokról, de persze úgy csinálnak, mintha kizárólag veled osztanák meg ezeket a fontos infókat, hogy különlegesnek érezd magadat.

5+1 embertípus, akik idegesítenek minket a Facebookon

Aligha találunk már olyan embert, akinek nincs Facebook profilja. Akiknek van, azoknál nem fordulhatott elő, hogy ebből az 5+1 típusból legalább egy valaki nap mint nap ne aktivizálná belső mozgatórugóit, azaz hogy ismerőseivel örömét és bánatát megossza. Ők azok.
6 ok, amiért megéri sokat aludnihttp://www.life.hu/drlife/20160208-kutatasok-bebizonyitottak-hogy-tobb-ok-miatt-is-erdemes-eleget-aludni.htmlSokszor inkább megnézünk egy filmet, a barátainkkal találkozunk, mozgunk, vagy minden mást csinálunk, ami elveszi az időt a pihenéstől. Pedig több ok is amellett szól, hogy olykor jobb lenne többet aludnunk. Dr. Life--8 dolog, ami rosszabbá teheti a reggeleidethttp://www.life.hu/drlife/20160202-rosszabba-teheti-a-reggeleidet-ha-bal-labbal-kelsz-rendetlenseg-van-es-nem-tudod-mit-vegyel-fel.htmlNapsütéses madárcsiripelős napra ébredsz, az agyad és a tested már élénk, a kávéd már régen lefőtt és te széles mosollyal indulsz dolgozni…a mesében. Dr. Life--Leprásként a 21. században - Inkább egy szabadtéri börtön, mint a bujkáláshttp://www.life.hu/drlife/20160129-lepra-elleni-harc-vilagnapja-egyiptomban-kolonia-mukodik-fotosorozat.htmlA betegségtől már közel sem szenved annyi ember, mint a középkorban, ám az érintettek száma elenyészőnek sem mondható. A 21. században valamelyest könnyebb a leprások élete, Egyiptomban még kolóniát is alakítottak ki a számukra. Tények, tévhitek és fotósorozat a lepráról: ma van a lepra elleni harc világnapja. Dr. Life--7+1 hazugság, amit minden huszonéves bevetett már a szüleinélhttp://www.life.hu/drlife/20160128-hazugsagok-amiket-gyakran-ellottunk-a-szuleinknek-fiatalon.htmlKi ne kamuzott volna már a szüleinek azért, hogy megnyugtassa a lelküket? Dr. Life--7+1 hazugság, amit minden huszonéves bevetett már a szüleinélhttp://www.life.hu/drlife/20160128-hazugsagok-amiket-gyakran-ellottunk-a-szuleinknek-fiatalon.htmlKi ne kamuzott volna már a szüleinek azért, hogy megnyugtassa a lelküket? Dr. Life--5+1 természetes agypörgető http://www.life.hu/drlife/20160121-afonya-kave-zold-tea-dio-mind-serkentik-az-agymukodest.htmlA gyors gondolkodásra és a jó memóriára mindig szükség van, főleg ha fontos tárgyalásra, esetleg vizsgára készülsz. Íme, 5+1 étel és ital, amelyek megkönnyítik a dolgodat! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.