Színpadra állt a májrákkal műtött Schuster Lóri

Fotó: Csanádi Márton - Origo -
műtét Schuster Lóri zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban májdaganattal műtött Schuster Lóri úgy tűnik, jobban van. Másfél évig nyitott hasfalába most hálót ültettek és a napokban színpadra is állt. 

"A buli végére azért elfáradtam, még nem vagyok százas, na, de pár hete operáltak. Néhány hónapig haskötőt hordok, színpadra is ebben lé­pek. Szerencsére azonban sokkal jobban érzem magam és olyan vagyok, mint a bányász. Mindig ások valamit, állandóan dolgozom" – mondta a Borsnak Lóri.

Fotó: Csanádi Márton - Origo

Élő adásban ájult el a meteorológushttp://www.life.hu/drlife/20160221-elo-adasban-ajult-el-a-meteorologus-bbc-rachel-mackley.htmlRachel Mackley, a BBC meteorológusa szombaton este adásban lett rosszul. A fiatal nő érezte, hogy nincs jól: "Nagyon sajnálom, el fogok ájulni" - szólt a kollégáinak, és megtántorodott. Dr. Life--Így fest szemüvegben Sarka Katahttp://www.life.hu/drlife/20160221-szemuveges-lesz-sarka-kata.htmlA kontaktlencsét nem bírja a szeme, megműttetni pedig egyelőre nem akarja magát, ezért szemüvegek között válogat Sarka Kata. Dr. Life--Milliméretereken múlt, hogy nem vesztette el szeme világát Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/drlife/20160206-bereczki-zoltan-megserult-a-lepkegyujto-kozben.htmlCsütörtökön este sérült meg a Lepkegyűjtő című darab előadása közben Bereczki Zoltán. Dr. Life--Súlyos, áttétes rákból gyógyul az egykori Miss Hungary, Koller Katalinhttp://www.life.hu/drlife/20160205-sulyos-attetes-rakbol-gyogyul-az-egykori-miss-hungary-koller-katalin.htmlKoller Katalin korábbi szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak 29 éves korában. Mikor észrevették már 4-es stádiumban volt, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel. Dr. LifeOrigoGalkó Balázs újra kórházban vanhttp://www.life.hu/drlife/20160127-galko-balazs-szinesz-ujra-korhazban-van.htmlGalkó Balázs december végén közösségi oldalán tudatta ismerőseivel, hogy önként vonult be az Országos Onkológiai Intézetbe. A színésznél gégerákot diagnosztizáltak. Pár nappal később Galkó bizakodó sorokat írt, tudatta mindenkivel: hisz a gyógyulásában. A beteg színész most azonban újra kórházba került. Dr. Life--Komoly balesetet szenvedett Venczel Verahttp://www.life.hu/drlife/20160120-komoly-balesetet-szenvedett-venczel-vera-szineszno-eloadas-kozben.htmlA színésznőnek még egy december végi előadáson tört el a csípőcsontja és még hónapokig ágyban kell maradnia. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.