Nem szexelhet anélkül, hogy ne ugrana ki a csípője

betegség szindróma genetikai betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlanul hajlékony ízületek, nyúlékony bőr, sérülékeny szövetek, és törékeny csontok. A 19 éves lány egy ritka genetikai rendellenességben szenved, az Ehlers-Danlos-szindrómában.

„Nagyon fiatal voltam még, és bár nagyon szerettem volna, de rettegtem a szextől, és akkor közben egy hatalmas reccsenést hallottam” – idézte fel szüzessége elvesztését a fiatal lány, Darcey Kelly.

Forrás: Facebook / Darcey Kelly

„Ő nem hallott semmit, de látta, ahogy az arcom eltorzul a fájdalomtól. Azt mondtam neki, hogy várjon egy pillanatot, rögtön rendben leszek. Kimentem a fürdőszobába helyre tettem a csípőmet aztán visszatértem, és folytattuk…” – mesélte.

A 19 éves Darcey nem tud úgy szexelni, hogy ne ugrana ki a csípője közben minden egyes alkalommal,

a lánynak ugyanis egy ritka genetikai rendellenessége van, az Ehlers-Danlos-szindróma.

A lány egész életére hatással van a betegség, ugyanis annyira törékenyek a csontjai, hogy például szilárd táplálékot sem is vehet magához, mert

még a rágástól a is kiugorhat az állkapcsa.

Egy átlagos napon hatszor kell helyre raknia valamelyik tagját, de az is megesett, hogy húszszor, mindezt pedig nagy fájdalom árán - számolt be a Metro.

A betegsége miatt maximum 35-40 éves koráig élhet, legalábbis ezt jósolták neki a doktorok, őt azonban ez nem érdekli.

„Nem hallgatok rájuk! Régebben azt mondták, hogy 18 éves koromra tolószékes leszek, de még mindig mászkálok, és remekül érzem magam, vagy valami ilyesmi” – mondta.

Ehlers-Danlos-szindróma

Az Ehlers-Danlos-tünetegyüttes a kötőszövet ritka betegsége, mely szokatlanul hajlékony ízületeket, nagyon nyúlékony bőrt és sérülékeny szöveteket eredményez.
Az Ehlers-Danlos-tünetegyüttest a kötőszövet termelését irányító egyik gén rendellenessége okozza. Több változata van (nagyon eltérő súlyossággal), mindegyik különböző gént érint, és némileg különböző elváltozásokat idéz elő. Ennek eredménye kórosan szakadékony kötőszövet, ami problémákat okoz az ízületekben és a csontokban, valamint gyengítheti a belső szerveket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.