Szinte felismerhetetlen lett sérülései miatt a hatalmasat bukó síugró - Fotó!

fotó videó sérülés síugró esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az osztrák Thomas Diethart hatalmasat esett a németországi Brotterodéban, amikor a szél miatt elvesztette az uralmát a lécei fölött, közvetlenül a leérkezés előtt. A sérülésieről most egy fotót is közzétett.

A kórházban kiderült, hogy Diethartnak a tüdeje, a gerince és a veséje is megsérült, és az arcán is elég komoly sebek keletkeztek. Az esetről videó is készült, melyet itt tudsz megtekinteni:

A 24 éves síugró nem vesztette el a humorérzékét, amiről a Facebook-oldalára kikerült, szinte felismerhetetlen arcát ábrázoló kép alatti szöveg árulkodik. "Látnotok kéne a másik srác arcát" - írta Diethart, mintha egy nagy verekedésben szerezte volna a csúnya sebeket - írja az Origo.

You should have seen the other guy ;)#KO #Brotterode2016 #iwillcomebackstronger #nopainnogain \,,/

Közzétette: Thomas Diethart2016. február 29.
Elhunyt Vajda József, a Liszt Ferenc-díjas fagottművészhttp://www.life.hu/news/20160302-vajda-jozsef-liszt-ferenc-dijas-fagottmuvesz-68-evesen-meghalt.htmlA zenész - aki 1970-től 25 évig volt a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának első fagottosa - február 29-én, 68 évesen halt meg. News--Elkészült a legjobb tejcsokik listája http://www.life.hu/news/20160301-megerkezett-a-tejcsokik-hivatalos-rangsora.htmlHurrá! Elkészült a legjobb csokik listája! A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal magyar és külföldi csokoládékat tesztelt, és meglepő eredmények születtek. NewsThinkstockKényszerleszállást hajtott végre egy Lufthansa-gép, egy kislány meghalthttp://www.life.hu/news/20160301-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-repulo-miutan-egy-9-eves-kislany-rosszul-lett-a-kislany-meghalt.htmlRosszul lett egy 9 éves olasz kislány a Sanghajból Münchenbe tartó gépen, ezért a repülő Szibériában leszállt. NewsOrigoHavazott az ország több pontján ishttp://www.life.hu/news/20160301-az-idojaras-jelentes-szerint-az-orszag-tobb-pontjan-is-havazott.htmlA jelentések eddig Pilisben, a Bakonyban és Budapesten számoltak be hóesésről. News--Szörnyű baleset érte Paul Van Dyk-ot: Jelenleg is ápolják!http://www.life.hu/news/20160229-lezuhant-a-szinpadrol-paul-van-dyk.htmlPaul Van Dyk a német sztár-DJ egy csak a közönséget akarta megénekeltetni, ezért felmászott a pultra, a buli azonban balesettel végződött. A DJ ugyanis lezuhant, jelenleg is kórházban van. News--Nyomornegyedekbe készül Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20160229-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-mumbaiba-keszul-ahol-a-nyomornegyedekbe-is-ellatogatnak-majd.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint Mumbai legszegényebb részeit is megtekinti a hamarosan esedékes india utazásuk során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.