A kemoterápia után javult Karel Gott állapota

Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok -
Karel Gott rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karel Gott nemrég befejezte a négy hónapja elkezdett kemoterápiás kezelést, és úgy tűnik, hogy a nyirokcsomórákban szenvedő énekes első leletei nagyon is biztatóak.

„Az ideiglenes eredmények arra utalnak, hogy a kezelés sikeres volt, de csak március közepén dől el, hogy sikerült-e legyőzni a rákot" - közölte a 76 éves énekes szóvivője.

Karel Gott nagy sikernek örvend Csehországban, ugyanis tavaly már a 40. alkalommal választották meg az év énekesének. November elején derült ki, hogy rákos most pedig közleményben köszönte meg a prágai Egyetemi Közkórház orvosainak és ápolóinak, valamint

barátainak és rajongóinak a támogatást.

Karel Gott világszerte 50 arany-, ezüst- és platinalemezt nyert el. Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok

„Az elkövetkező néhány hónapban lesz időm elgondolkodni azon, miként szerezhetek örömöt támogatóimnak" - mondta a „csehek csalogánya”, utalva az előtte álló lábadozási időszakra.

25 évet kapott a kaposvári trafikoslány gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160302-bunos-a-kaposvari-trafikoslany-gyilkosa-bunteteset-25-evre-sulyosbitottak.htmlEmberölés és fegyveres rablás miatt 25 év fegyházra ítélték azt a 20 éves elkövetőt, aki tavaly áprilisban halálra késelt egy eladót az egyik kaposvári trafikban. Az ítélet jogerős. News--Salma Hayek tudni akarja, hogy ki ölte meg a kutyájáthttp://www.life.hu/news/20160301-lelottek-salma-hayek-kutyajat.htmlSalma Hayekről köztudott, hogy imádja az állatokat, ahogy imádta Mozart nevű németjuhász keverékét is, akit azonban másfél hete holtan talált meg a színésznő a saját birtokán. News--Sztárok, akik elhagyták az Oscar-szobrothttp://www.life.hu/news/20160229-sztarok-akik-meg-az-oscarjukra-sem-tudtak-vigyazni.htmlA filmvilágban mindenki erre a díjra vágyik, egyesek viszont olyannyira nem értékelik, hogy elhagyják az Oscar-díjat. Következzenek azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hol is van az a szobrocska. News--Szex a halál után, vagy vérfertőzés? Svédországban megtörténhet!http://www.life.hu/news/20160226-engedelyeztetni-akarjak-a-testverekkel-es-a-hullakkal-valo-szexelest.htmlA Svéd Liberális Néppárt ifjúsági szervezete úgy gondolja, hogy engedélyezni kéne a testvérek közötti és a hullákkal folytatott szexuális kapcsolatot, ám csak akkor, ha az illető még életében beleegyezett. News--Másfél millió gyűlt össze az adományokat kérő magyar énekesnek, Sickratmannekhttp://www.life.hu/news/20160226-masfel-milliot-kapott-sickratman-1.htmlPénzt kért Facebook-oldalán Sickratman, akit onnan ismerhetünk, hogy nem egy dala beköltözött a fülünkbe, de a Belga tagjaként is hallhattuk már. Most pedig egy megható sztori főszereplője lett, amiben rajongói nem egész 1 nap alatt, másfél milliót gyűjtöttek össze neki. News--A kínai temetőkben a túlzsúfoltság miatt jön a függőleges temetéshttp://www.life.hu/news/20160226-nincs-hely-a-kinai-temetokben-ezert-fuggolegesen-temetnek.htmlKínában annyira nincs hely a temetőkben, hogy fontolóra vették, hogy a hamvasztás mellett bevezessék a függőleges temetést is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.