A szex és a nők – ezért nyögünk sokat aktus közben!

Forrás: Thinkstock -
vizsgálat szex kutatás férfi napidoktor együttlét aktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmekben a nők hangja gyakran sokkal erősebb az ágyban, mint a férfiaké, de vajon ez csak a pornók elengedhetetlen része, vagy valóban divat a "zajos szex"? 

Senkinek sem újdonság, hogy egy filmből, ahol szexjelenet is van, nem hiányozhatnak a szenvedélyes női nyögések, szakértők azonban arra voltak kíváncsiak, hogyan is zajlik ez a való életben. Tényleg elengedhetetlen része a nyögés a szeretkezésnek? Valójában miért is nyögnek a nők szex közben?

Forrás: Thinkstock

A Leedsi és a Lancashire-i Egyetem kutatói a „hangos szexről” írtak tanulmányt, amelyet az Archives of Sexual Behavior szaklapban publikáltak. A tanulmányba 71 szexuálisan aktív nőt vontak be, 18 és 48 éves kor között, akiket a szexuális aktusaik részleteiről kérdeztek. Mi lett a kutatás eredménye, és hol kerül a képbe az állatvilág?

Elolvashatod a Napidoktor.hu cikkében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.