Kórházba került a Csajok sorozat sztárja, Lena Dunham

Forrás: AFP/Larry Busacca -
színésznő rendező ciszta forgatókönyvíró Csajok (sorozat) állapot egészség Lena Dunham kórház petefészek író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az író-rendező-színésznő a hírek szerint sürgős műtéten esett át.

Kórházba szállították Lena Dunhamet. A Csajok című népszerű sorozat sztárjának a hivatalos közlemény szerint kiszakadt egy petefészkében lévő ciszta, amely miatt sürgősen meg kellett operálni.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Mi az a petefészekciszta

A petefészekciszta meglehetősen gyakori elváltozás a fogamzóképes korban lévő nők körében. Petefészekciszta a pubertáskortól a menopauzáig bármikor, bármely nőnél kialakulhat, és nem ritkán úgy múlik el, hogy a "beteg" észre sem veszi a cisztát, máskor súlyos tünetekkel jelzi jelenlétét. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Életveszélyes sérüléseket okozhat a 328 kilós nő túlsúlyahttp://www.life.hu/drlife/20160218-ashley-bratcher-328-kilos-no-tulsulya-miatt-eletveszelyben-van.htmlAshley Bratcher számára az olyan mindennapi tevékenységek is gondot okoznak, mint a fürdés: a 26 éves egygyerekes anyuka attól fél, hogy extrém túlsúlya miatt betöri a fürdőszoba padlóját vagy a kádat, és ennek következtében súlyos sérüléseket szenved. Dr. Life--Egyre rosszabb állapotban van a Playboy-mogul, Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/drlife/20160307-hugh-hefner-a-playboy-magazin-vezetoje-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA Playboy-villa egyik lakója, Carla Howe kitálalt a világhírű sajtómágnás hétköznapjairól. Dr. Life--David Bowie még betegsége alatt sem veszítette el humorérzékéthttp://www.life.hu/drlife/20160225-david-bowie-enekes-es-zenesz-a-betegsege-alatt-sem-veszitette-el-humorerzeket.htmlA januárban elhunyt világhírű zenei ikonra emlékeztek a szerda esti Brit Awards díjátadó gálán. Dr. Life--Már napi egy pohár alkohol is árthat az egészségednekhttp://www.life.hu/drlife/20160224-napi-egy-pohar-alkohol-is-noveli-a-rak-kialakulasanak-kockazatat.htmlMértéktartás ide vagy oda, már napi egy pohár bor vagy egy korsó sör is károsan hathat a szervezetedre, és növeli a rák kialakulásának kockázatát. Dr. Life--Kiégette a torkát egy véletlenül lenyelt elem egy 2 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20160216-a2-eves-logan-stiff-kisfiunak-kiegette-a-torkat-egy-veletlenul-lenyelt-elem.htmlA kis Logan Stiffet jelenleg csövön keresztül táplálják, a teljes gyógyuláshoz azonban még további kezelések várnak rá. Dr. Life--Csak a szüléskor tudta meg, hogy gyereket várhttp://www.life.hu/drlife/20160219-charlotte-bryant-terhessege-csak-a-szuleskor-derult-ki-nem-tudott-rola-hogy-terhes.htmlCharlotte Bryant a kórházból üzent párjának, így közölte vele, hogy apa lett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.