10 dolog, amit minden nőnek meg kell tapasztalnia, mielőtt 30 éves lesz

életkor célkitűzés tervek olvasás harmincadik utazás nyelvtanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudatos vagy sem, de sok húszas éveiben járó nőnek vannak (akár csak apró) céljai, amelyeket szeretne elérni a harmadik X előtt. Lássuk!

1. Megtanulni egy idegen nyelvet

Ha egy világkörüli út szerepel a bakancslistádon, érdemes legalább egy ország nyelvét megtanulnod. Esetleg Párizsban ütnéd el az időt? Jól jöhet a francia nyelvtudás.

Forrás: giphy.com

2. Szórakozásból olvasni

Eger ostroma már régen lezajlott és Dante színjátéka ennyi idő távlatából már tényleg isteninek tűnik. Élvezd ki, hogy végre azt és olyan tempóban olvashatsz, ahogy te szeretnéd.

3. Jól sminkelni

A sminkbakik ideje lejárt! Céltudatosan vásárolsz, mester módjára forgatod az ecseted és proaktív vagy, ha a saját sminkedről van szó.

4. Másképp tekinteni a gyerekekre

Lehet, hogy már babád lesz harminc éves korodra. Azonban az biztos, hogy másképp fogsz a témához viszonyulni, mint a bulizós főiskolás éveid ideje alatt.

5. Megtalálni a saját stílusodat

A divat folyamatosan változik, egyre több trendet ismersz meg és próbálhatsz ki. Amennyiben megtaláltad a stílusodat, csiszolj rajta, tökéletesítsd, hogy általa a megjelenésed is kifogásolhatatlan legyen.

Forrás: giphy.com

6. Kinyitni egy üveg pezsgőt (egyedül)

Elsőre nem tűnik nagy tervnek, de itt az ideje, hogy elfelejtsd azt a traumát, amit két éve okozott neked az a pezsgő, aminek a dugója állon lőtt, miközben te csak óvatosan ki akartad nyitni.

7. Egyedül utazni

A saját utadon, a magad tempójában és oda, ahova te akarod. Ami pár éve ciki volt, harminchoz közeledve inkább áldás lesz.

8. Tudni mi a legjobb a testednek

Legalábbis mozgás és táplálkozás szempontjából. Ebben az életkorban minden feldolgozatlan vagy finomított élelmiszer feltűnhet a bőrödön narancsbőr, ránc vagy más bőrhibák formájában. A reggeli vagy esti edzés pedig már legalább annyira számít rutinnak az életedben, mint a fogmosás.

9. A saját kuckódban élni

Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne szobatársad, akivel jól kijössz, de ha elszakadsz másoktól, talán jobban megismered önmagad és az egyedülléthez való viszonyulásodat.

Forrás: giphy.com

10. Megtudni milyen személyiségtípus vagy

Introvertált, extrovertált vagy mindkettő személyiségtípus igaz rád? Mindentől függetlenül érezd jól magad a bőrödben és légy büszke arra, aki vagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.