22 évesen meghalt a nő, akit tévesen terhesnek hittek

Forrás: Thinkstock -
halál terhesség rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel azután halt meg a fiatal lány, hogy kiderült, igazából rákos. Esélye sem volt felvenni a harcot a betegséggel.

Tavaly novemberben kezdett furcsa fájdalmat érezni az oldalában Demi Wright, de abban reménykedett, hogy hamar elmúlik. Mivel azonban nem akart megszűnni a kellemetlen érzés, felkereste orvosait.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A lányt fiatalabb korában jóindulatú májdaganattal diagnosztizálták, ezért évente járt szűrésre. Ezúttal az orvosok úgy gondolták, a lány fájdalmát terhesség okozza, mivel HCG-hormont találtak a szervezetében. A lány és a szülei viszont nem hitték, hogy valóban ez áll a háttérben, mivel Demi rendszeresen szedett fogamzásgátló tablettát - írja a Telegraph.

Képünk illusztráció

Éppen ezért az orvosok ultrahangra küldték, ahol viszont nem találták semmi jelét a terhességnek. A további vizsgálatok lesújtó eredményt mutattak. Kiderült, hogy Demi máján rosszindulatú daganat fejlődött, ami szétterjedt az egész testében. A lány édesapja, Christ Wright elárulta, hogy az egész család összeomlott, de Demit egyszer sem látta sírni.

Egyszer sem sírt. Az egész család kiborult, de ő tartotta magát. Megkért, hogy üljek le mellé az ágyra, megölelt, és csak annyit mondott, hogy minden rendben lesz” - mesélte az apa. Sajnos azonban nem így lett. Demi a diagnózis után 3 héttel életét vesztette a rákkal vívott rövid küzdelem után.

HCG-hormon

A HCG-hormon elnevezés a Humán Chorialis Gonadotropin rövidítése. A terhességhez kötődik, normálisan várandós nőkben a méhlepényben termelődik, de nem várandósokban egyes daganatok esetén is nagy mennyiségben kimutatható a vérben.
Az ENSZ felfüggesztette Marija Sarapova jószolgálati nagyköveti megbízásáthttp://www.life.hu/drlife/20160315-az-ensz-felfuggesztette-marija-sarapova-joszolgalati-nagykoveti-megbizasat.htmlAz ENSZ keddi közlése szerint felfüggesztette Marija Sarapova jószolgálati nagyköveti megbízását, mert az orosz teniszező doppingvétséget követett el. Sarapova 2007 februárjában lett az ENSZ jószolgálati nagykövete. Dr. Life--Veszélyesek az antidepresszánsok: három tini történetehttp://www.life.hu/drlife/20160313-nem-lehetne-antidepresszanst-szedni-terapia-nelkul-a-who-szerint-harom-tini-tortenete.htmlA WHO aggasztó adatai szerint az utóbbi hét évben több mint 50 százalékkal nőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akiknek a kezelőorvosuk antidepresszánst ír fel az állapotukra. Szakemberek szerint felmerül a kérdés, vajon valóban minden esetben van létjogosultsága a gyógyszernek? Dr. LifeThinkstockÍgy gondoskodik beteg szerelméről Tóth Gabihttp://www.life.hu/drlife/20160315-toth-gabi-szerelme-trap-kapitany-vagyis-molnar-gabor-influenzas-gabi-pedig-gondoskodik-rola.htmlTrap kapitány sem tudta megúszni az influenzaszezont, Gabi pedig annak ellenére ápolja, hogy közben retteg, ő is elkapja a vírust. Dr. LifeOrigoSzívszorító dráma! Újszülöttjével a karjában temetik el a 22 éves kismamáthttp://www.life.hu/drlife/20160315-ujszulottjevel-a-karjaban-temetik-el-a-22-eves-kismamat-victoria-anne-ramage-t.htmlNincs is annál szívszorítóbb, mint amikor egy várandós nő távozik az élők sorából. A 22 éves, 26. hétben járó Victoria-Anne Ramage kedden felkelt, gyermeke apjával épp reggelizni készült, majd pedig összeesett. Szerettei hiába siettek be vele a kórházba, már nem tudták megmenteni sem őt, sem gyermeke életét. Dr. Life--Diabetikus sokk: 82 kilót fogyott, majd 52 évesen meghalt a fogyiműsor szereplőjehttp://www.life.hu/drlife/20160315-rod-durham-diabetikus-sokkot-kapott-82-kilot-fogyott-majd-52-evesen-meghalt.html52 éves korában elhunyt az extrém fogyókúrás realityben szereplő Rod Durham. Dr. LifeOrigo„Kíváncsi vagyok, hogy a szemébe néztél-e, amikor elvetted az életét” – Nyílt levél anyám gyilkosánakhttp://www.life.hu/drlife/20160311-nyilt-level-anyam-gyilkosanak-oszinte-olvasoi-sorok.htmlEgy máig meghasadt szívű, a lelke mélyén csak az édesanyját hiányoló nő sorait olvashatjuk. Levelében őszintén meséli el, hogy olykor csak egy ölelésre vágyik, és különböző jelzőkkel illeti azt a férfit, aki meggyilkolta az édesanyját, amikor ő még kisgyerek volt. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.