plasztikai műtét Barbie baba játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nannette Hammond 42 évesen elhatározta, hogy ezentúl Barbie babaként fog élni. Így időt és pénzt nem sajnálva megvalósította álmát.

A Cincinnatiben élő nő több mint ötszázezer dollárt (150 millió forint) fizetett ki azért, hogy élő Barbie-baba legyen.

"Már gyermekként tudtam, hogy műmelleket szeretnék, amint megengedhetem magamnak. 16 éves koromban igyekeztem minden időmet napozással tölteni, hogy olyan napbarnított bőröm legyen, mint Barbie-nak. Aztán amint felnőttem, elkezdtem botox kezelésekre járni, szolizni, befestettem a hajamat szőkére, és feltöltettem az ajkaimat."

Nannette többször is a kés alá feküdt, első műtétéjét 21 évesen végeztette el. Olyannyira rabja lett a szépészeti beavatkozásoknak, hogy munkahelyet is eszerint választott:

egy plasztikai sebészeten dolgozott nővérként.


Férje támogatta az elképzeléseit, sőt! Annyira tetszett neki a dolog, hogy még igazi Barbie autóval is meglepte párját. Emellett a gyermekei is büszkék anyjukra, mivel tetszik nekik, hogy csinos és fiatalos - számolt be a College Candy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.